Falcao, özel maskeyle çalışmaya başladı!

Galatasaray, Radamel Falcao'nun kendisi için hazırlanan özel maskeyle bugünkü antrenmana katıldığını açıkladı.

Falcao, özel maskeyle çalışmaya başladı!
Falcao, özel maskeyle çalışmaya başladı!
GİRİŞ 26.04.2021 21:11 GÜNCELLEME 26.04.2021 21:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Daha sonra Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki çalışmada pas drilleri üzerinde duruldu. Antrenmanın bu bölümünün ardından son lig maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise oyunsal formda dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Martin Linnes, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Radamel Falcao, ise kendisi için hazırlanan özel maskeyle antrenmanda yer aldı.

DeAndre Yedlin, tedavisinin ardından kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Henry Onyekuru, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, Konyaspor maçı öncesindeki son çalışmasını yarın akşam saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak.

YORUMLAR 12
  • Ben Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı ceza sahası içine koyun hiç hareket ettirmeyin topu ona atın yeter o golü atar. Fazla hareketi kaldıramıyor artık zorlamayın adamı.
    Cevapla
  • Duran 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman gelmesin
    Cevapla
  • Bahattin Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Podolski, anlarsınız ya! Haaa, ulaa sizi gidi sizileeerrr siziii!
    Cevapla
  • Gs turizm 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray dinlenme tesislerine hoşgeldiniz . Istediğiniz kadar yatma süresine sahipsiniz . Yatarken de paranızı çatır çatır alabileceğinizi tekrar hatırlatır keyifli yatislar dileriz . Bizi tercih ettiğiniz milyon eurolarimizi huplettiginiz için teşekkürler.
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    aykutun başakşehir nasıl sattığını emereyle yanak yanağa nasıl fiskos yaptığını neden görmezsiniz utanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle