Fatih Terim'e 10 milyon Euro'luk dev teklif!

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e yurt dışından dudak uçuklatan bir teklif geldi. Tecrübeli hoca net cevabını lig bitiminde verecek.

Fatih Terim'e 10 milyon Euro'luk dev teklif!
Fatih Terim'e 10 milyon Euro'luk dev teklif!
GİRİŞ 24.04.2021 14:04 GÜNCELLEME 24.04.2021 17:56
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da istifaya çağrılan Fatih Terim'e sürpriz bir talip çıktı. Kısa süre önce İstanbul'a gelen Katar Milli Takımı'nın bir yetkilisinin tecrübeli hoca ve avukatı Rezzan Epözdemir'le bir araya geldiği öğrenildi. Bu ismin Terim'e, 2022 Dünya Kupası'nda Katar Milli Takımı'nı çalıştırmasını önerdi; 1.5 yıllık süreç için tam 10 milyon euro teklif etti.

Fatih Terim'in Katar Milli Takımı'ndan gelen teklif için şu an beklemede olduğu ve nihai kararını sezon bitiminde vereceği öğrenildi.

ULTRASLAN'DAN FATİH TERİM ÇIKIŞI!

Galatasaray'ın aldığı başarısız sonuçların ardından Fatih Terim'in koltuğu sorgulanırken ultrAslan'dan tartışma yaratan bir çıkış geldi. Tecrübeli hoca ve yönetimin istifasını isteyen taraftar grubunun lideri Sebahattin Şirin, "Fatih Terim'in Galatasaray'a son gelişi, birebir şahsım ve ultrAslan tarafından gerçekleştirilmiştir" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bu sözlere eski yöneticilerden Ural Aküzüm'den tepki geldi. Terim'in dönüş hikayesini Clubhouse yayınında anlatan Aküzüm, hocayı kendilerinin göreve getirdiğini hatırlattı.

ÖZBEK YÖNETİMİNDEN CEVAP!

Ural Aküzüm, "Fatih Terim'i Galatasaray'a getiren, benim de içinde bulunduğum Dursun Özbek yönetimidir. Başka kimse değildir. Muhalefete rağmen riskler alarak Fatih Hoca'yı Galatasaray'a getirdik. Kimse Twitter'da 'Biz getirdik' diye caka satmasın" diye konuştu. Ayrıca, "Fatih Terim giderse kim gelecek? Çağdaş Atan mı; Okan Buruk mu?" diye soran Aküzüm, "Galatasaray tarihinin 3'te 1'i Fatih Terim'dir. Galatasaray'da ultrAslan bir realite ama kimse Galatasaray'ı yönetmeye kalkmasın" dedi. (Fotomaç)

YORUMLAR 134
  • HASAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Reddilmiyecek teklif şimdi git birbuçuk yıl sonra yine GSda olursun .
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    gideceği seviye katar bahreyn suudi arabistan az biraz seviyesi yüksek lige gidemez kim ne yapsın bunu çakma imparator milan teneke bağlayıp kovmuştu
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman bir dakika durmasın gitsin.
    Cevapla
  • VOLKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    inanın çuvallar katar milli takımını batırır gelir
    Cevapla
  • Müslüm 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam sen gitme gidecek biri varsa oda yönetim
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen hocam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle