Galatasaray'dan çok sert Mete Kalkavan açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor maçına Mete Kalkavan atanmasının ardından resmi sitesi üzerinde sert bir açıklama yaptı.

Galatasaray'dan çok sert Mete Kalkavan açıklaması!
Galatasaray'dan çok sert Mete Kalkavan açıklaması!
GİRİŞ 19.04.2021 21:20 GÜNCELLEME 19.04.2021 21:20
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 36.haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçına Mete Kalkavan atandı. Galatasaray Kulübü, maçın hakemi hakkında resmi sitesi üzerinde sert bir açıklama yaptı 

Sarı-kırmızılı kulüp, açıklamanın başlığı olarak "Mete Kalkavan ile yeni bir adaletsizlik istemiyoruz!" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde;

Galatasaray Spor Kulübü olarak defalarca söylediğimiz gibi rakiplerimiz dahil futbolun tüm paydaşlarıyla adalet, dürüstlük, eşitlik ve sportmenlik çerçevesinde bir yarış arzu etmekteyiz.

Son dönemlerde olduğu gibi bu sezonda da Galatasaray'a karşı uygulanan çifte standart içeren hakem kararlarının yanı sıra, Galatasaray adıyla kronik problemi olan Mete Kalkavan'ın bu maça atanması kelimenin tam anlamıyla "hatada ısrar ediyoruz" anlamını taşımaktadır. Hakem Mete Kalkavan'ı Merkez Hakem Kurulu ve bütün unsurları, Türk futbolu adına uyarmaya devam ediyoruz.

YORUMLAR 79
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Var uygulaması işinize gelmiyor değilmi arif erdemin kendini yere atarak hakemlere yedirdiği penaltılarla kaç şampiyonluk kazandınız
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    GS nin amacı hakemlerin desteğiyle şampiyon olmak.Mete Kalkavan üç GS maçı yönetmiş üçünü de GS kazanmış.Tekrar destek istiyorlar.
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Mete kalkavanin yonettigi maclarda en cok puan tiplayan takim galatasaray. 3 macta 3 galibiyeti var.
    Cevapla
  • Dalyan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle şampiyon olmaya alışmış GS.
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem desteği olmadan GS şampiyon olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle