Flaş iddia! Başkan Cengiz arayıp özür diledi

Göztepe deplasmanından galibiyetle ayrılan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in Kaptan Arda’yı telefonla aradığı iddia edildi.

Flaş iddia! Başkan Cengiz arayıp özür diledi
Flaş iddia! Başkan Cengiz arayıp özür diledi
GİRİŞ 18.04.2021 14:00 GÜNCELLEME 18.04.2021 14:00
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in son dönemdeki söylemleri ile Sarı Kırmızılı camiada büyük bir krize yol açmıştı. İlk olarak GS TV'de futbolcular için "Futbolcular şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" cümlesini kuran Cengiz ardından Ryan Donk için "Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" ifadelerini kullanarak büyük tepki almıştı.

ARDA'YA ÖZÜR TELEFONU

İzmir’de Göztepe deplasmanından galibiyetle ayrılan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in Kaptan Arda’yı telefonla aradığı ve hafta içiyle ilgili özür mahiyetinde bir açıklamada bulunduğu öğrenildi.

"SİZİ MOTİVE ETMEK İÇİN SÖYLEDİM"

Galatasaray TV’deki konuşmasında, “Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek” diyen Cengiz’in, maçtan önce, “Ben sizi motive etmek için böyle söyledim” diyerek Arda Turan aracılığıyla gönül almaya çalıştığı ortaya çıktı.

"OYUNCULAR BAŞKANA REAKSİYON VERDİ"

Öte yandan Ayhan Akman, TRT Spor'da yaptığı yorumda "Başkanın açıklamaları vardı, bir kaos ortamı vardı, oyuncular üzerinde etkisi olmuştur. Bu zaman zaman takımlara pozitif yönde etki eder, bu akşam da bunun reaksiyonu verdi tüm oyuncular. Oyuncuların bir şekilde bu akşamı geçmesi, kendi karakterlerini koyması gerekiyordu. Galatasaray böyle bir baskıyla başladı ama altından kalkmasını bildi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçı kazandı. Bundan önce, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Beşiktaş, Ankaragücü, Sivasspor, Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Karagümrük karşılaşmalarında kalesinde ilk golü gören Cim-Bom bu karşılaşmaları kazanamamıştı. Bu gelenek dünkü Göztepe maçıyla sona erdi.

Cim-Bom, bu sezon Süper Lig'deki 11. galibiyetini dün Göztepe karşısında elde etti. Galatasaray, 12 galibiyete en son 2011-12 sezonunda ulaşmıştı. (Milliyet)

YORUMLAR 40
  • Ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesin başkan yerimden korktu geri adım attı
    Cevapla
  • fitneci fesatlar 2 yıl önce Şikayet Et
    biz gs lıyız. kuşların çıkardığı fitnelere fesatlara bağışıklığımız var
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan dangoz ne fitne fesatı, başkanınız bunamış...Kör
    Cevapla
  • tarıkk 2 yıl önce Şikayet Et
    mücadele olmadan maç kazanılmaz. bu haftaki hırslı futbolu başkana borçluyuz bence. futbolcular koşunca maç kazanacakalrını gösterip başkanı haklı çıkarmış oldular
    Cevapla
  • Akg 2 yıl önce Şikayet Et
    Milliyet Gazetesinin her zaman ki gibi çıkarmış olduğu yalan haberler..
    Cevapla
  • Orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    Söz bitmiştir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle