Ya tamam ya devam maçı! Gözler Terim'de

Galatasaray, Göztepe'de ya tamam ya devam maçına çıkacak. Kritik karşılaşmanın sonucu kadar Fatih Terim'in maç sonunda söyleyecekleri merakla bekleniyor.

Ya tamam ya devam maçı! Gözler Terim'de
Ya tamam ya devam maçı! Gözler Terim'de
GİRİŞ 16.04.2021 12:55 GÜNCELLEME 16.04.2021 12:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Göztepe'de ya tamam ya devam maçına çıkacak. Kritik karşılaşmanın sonucu kadar Fatih Terim'in maç sonunda söyleyecekleri merakla bekleniyor.

Son haftalarda ağır kayıplar yaşayan Galatasaray, Süper Lig'in 35'inci haftasında deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak. Şampiyonluk yolunda kazanmaktan başka çaresi olmayan sarı-kırmızılılarda, kritik maç öncesinde önemli eksikler bulunuyor.

SANTRFOR SIKINTISI, EN BÜYÜK ALTERNATİF HALİL

Galatasaray'da, Fatih Karagümrük maçında DeAndre Yedlin sakatlanmış, Ryan Donk ve Ryan Babel de cezalı duruma düşmüştü. Sarı-kırmızılılarda maçtan sonra da olumsuzluklar devam etti. Falcao'nun Kerem Aktürkoğlu ile çarpışması sonucu yüz kemikleri kırılırken, Mostafa Mohamed de koronavirüse yakalandı. Sarı-kırmızılılarda santrfor bölgesinde görev yapabilecek 3 isim İzmir deplasmanında görev yapamayacak. Teknik direktör Fatih Terim'in o bölgedeki en büyük alternatifi ise Halil Dervişoğlu. Adale tedavileri yapılan Onyekuru ise takımla çalışmalara başladı. Nijeryalı oyuncunun, yarın oynayıp oynamayacağına Fatih Terim karar verecek.

Mustafa Cengiz'den futbolculara ağır sözler!

FATİH TERİM NE DİYECEK?

Galatasaray kafilesi bugün İzmir yolculuğuna çıkacak. Oldukça gergin bir hafta geçiren sarı-kırmızılılarda Başkan Mustafa Cengiz'in kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Futbolcular şeref ve haysiyetlerini hatırlamalı" sözlerini kullanması Florya'da bomba etkisi oluşturmuştu. Şu ana kadar teknik heyet ve futbolcu cephesinden bu konuda bir açıklama gelmedi ancak Göztepe maçı sonrasında deneyimli teknik adamın açıklama yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılı camianın da bu gelişmelerin ardından gözü kulağı Terim'e çevrilmiş durumda.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Kesinlikle 3 yıl önce Şikayet Et
    TFF Galatasaray’ı şampiyonluktan men etti hülle yoluyla fbyi şampiyon yapacaklar Beşiktaş hiç umutlanmasın TFF tamamen fenerbahçe ellerinde senaryo hazır en baştan beri kesintisiz devam ediyor
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerikaya geri dön Mr Terim.Bir daha da gelme.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Devam mı kaldı? Rize maçıyla nokta konmuştu o işe. Maç sonu beklentimiz şu; beceremedim, olmadı. Benden bu kadar. Hadi bana eyvallah.
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Göztepeyede Yenilirsiniz Fatih Hoca Bence Sen Derhal İstifa Et Yerine Okan Buruk Gelmeli
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne tamamı ne devamı . O iş çoktan bitti .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle