PFDK, Ryan Donk'un cezasını açıkladı!

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile oynanan maçta kırmızı kart gören Ryan Donk'a rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç men cezası verildi.

PFDK, Ryan Donk'un cezasını açıkladı!
PFDK, Ryan Donk'un cezasını açıkladı!
GİRİŞ 15.04.2021 21:18 GÜNCELLEME 15.04.2021 21:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk'a 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile oynanan maçta kırmızı kart gören Ryan Donk'a rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç men cezası verildiği aktarıldı.

Demir Grup Sivassporlu futbolcu Hakan Arslan'a 2 maç men cezası uygulayan PFDK'nin, Demir Grup Sivasspor'da idareci Erdal Sarılar 30 gün hak mahrumiyeti ve 35 bin lira, görevli Erkan Biçer'e de 15 gün hak mahrumiyeti cezası verdiği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 72 bin, Çaykur Rizespor, Hes Kablo Kayserispor ve Atakaş Hatayspor'a da 24 biner lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

YORUMLAR 15
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum adam 36 yaşında daha kaç maç ceza versinler. İsterseniz futbol hayatını bitirsinler. Ulan ayağa basma bile yok. Eğer ayağa basma var ise oda GS'lı sağ bekli oyuncunun ayağına basılandır. Ama gören gözünüz kör oluyor tabi.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    partilere devam başkan
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Kovun gitsin bu ruhsuz ahlaksızı,gs ye yakışmayan biri
    Cevapla
  • İhtiyar Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Aglaklar iş başında, donk rakibinin bacağını yürüyüş pisti sandı resmen ezdi. Rakib eğer fenerbahçe olsaydı o hareketi yapamazdı. Edep edep. Gs nin rakibi küçük takımdan olunca aşağılıyor göya, halbuki o oyuncu ekmeğini o bacak ile kazanıyor. Keşke daha çok ceza alsaydı.
    Cevapla
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar.Topla alakasi yok rakip futbolcunun ayağına basıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle