Onyekuru'nun sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildi!

Galatasaray'ın Nijeryalı futbolcusu Onyekuru'nun sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildi!

Onyekuru'nun sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildi!
Onyekuru'nun sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildi!
GİRİŞ 13.04.2021 19:36 GÜNCELLEME 13.04.2021 19:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 Galatasaray, Süper Lig’in 35'nci haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman ısınma ve genel kuvvet çalışması ile başladı. Daha sonra dayanıklılığa yönelik pas çalışması yapan sarı-kırmızılılar, antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızılılarda tedavisi tamamlanan Arda Turan ve Kerem Aktürkoğlu, antrenmanda takımla birlikte çalışırken, Martin Linnes ve DeAndre Yedlin’in ise tedavilerine devam edildi. Başarılı bir ameliyat geçiren ve taburcu edilen Radamel Falcao da antrenmanda yer almadı.

Onyekuru'nun sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildi!

Sağ arka adalesinde hissettiği ağrılar nedeniyle yapılan kontrolü sonrası bu bölgede orta düzeyde zorlanma tespit edilen Henry Onyekuru’nun da tedavisine başlandığı açıklandı.

Galatasaray, Göztepe maçının hazırlıklarına yarın saat 12.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR 3
  • Yıldırım Güven 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenere yenilip şampiyon olmak varken feneri yenip şampiyonluğu bırakıyoruz
    Cevapla
  • esedullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş geçen sene de feneri deplasmanda yenip 8 maçlık galibiyet serisinden sonra takım düşüşe geçti sonrasında pandemi ve sakatlıklar derken takım düştü bu sene de aynısı oldu yaaa fotokopi gibi
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki fenerin ahı tutmuş
    Cevapla