Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor

Galatasaray 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'ın eski başkanlardan biriyle görüştüğü ve adaylık için hazırlandığı öğrenildi.

Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor
Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor
GİRİŞ 11.04.2021 18:28 GÜNCELLEME 11.04.2021 18:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

En büyük hayalinin Galatasaray'a başkan olmak olduğunu söyleyen Abdurrahim Albayrak'ın bu amaç için harekete geçtiği öğrenildi.

Beşinci aday Abdurrahim Albayrak

Mevcut yönetimde ikinci başkan olarak görevini sürdüren Albayrak'ın daha önce adaylığını açıklayan Metin Öztürk, Burak Elmas, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu'ndan sonra beşinci aday olması bekleniyor.

Şu sıralar eski başkanlardan biriyle istişare toplantısı yapan ve yine başka bir eski başkanla daha görüşen Albayrak'a mevcut yönetimin bir bölümünün de destek olması yüksek ihtimal olarak duruyor.

Şampiyonluk yüzdesi yüksek

Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde şampiyonluk yaşama yüzdesi çok yüksek olan Abdurrahim Albayrak, 2001-02, 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2017-18, 2018- 19 sezonlarında yöneticilik yapmıştı. Albayrak'ın yönetici olup da şampiyonluk yaşayamadığı tek sezon geçen yıldı.

Abdurrahim Albayrak kimdir?

1954 yılında Rize’de doğan Albayrak, 1977 yılında Altur Turizm Otobüs İşletmeciliği’ni kurdu. Galatasaray 2. Başkanı, Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti. yanında Altur Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş., Altur Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Altur Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. ve Altur Turizm Filo Kiralama şirketlerinin yönetim kurulu başkanı. 1992 – 1994 Galatasaray Altyapı Başkanlığı, 2001 – 2013 arası çeşitli dönemlerde Galatasaray Futbol Şube sorumluluğu, 2014’te İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumluluğu ile yönetimde yer aldı. Halen Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı. Evli ve 7 çocuk babası olan Albayrak Almanca biliyor.

YORUMLAR 32
  • atakan. 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni orda başkan değil ancak amigo yaparlar. Çünkü klup malum. Bunu biliyorsun.
    Cevapla
  • Halil Keleş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bir Rizeli olarak Rizeye destek olsa daha iyi olur
    Cevapla
  • Ati 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmen fazia!
    Cevapla
  • Hadiordan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ula!
    Cevapla
  • Gerçekçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu tepetaklak aşağı doğru gidiyor. Bu adam sadece amigo olabilir. İyi bi insan ama gerçek bu. Kötülemek için yazmıyorum. Bi tespit yapıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle