Ryan Babel: Doğruları söylersem ceza alırım

Galatasaray'ın Hollandalı golcüsü Ryan Babel antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ryan Babel: Doğruları söylersem ceza alırım
Ryan Babel: Doğruları söylersem ceza alırım
GİRİŞ 08.04.2021 12:33 GÜNCELLEME 08.04.2021 12:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezonun bitimine 9 maç kala lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde yer aldıklarının hatırlatılması üzerine Babel, "Mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız birçok maç ve alacağımız puanlar var. Futbolda her şey olabiliyor. Daha önce bu tip senaryoları yaşadık. Her maçı kazanarak sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Artık hata yapma lüksümüz yok"

Ligin kalan bölümünde puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten 34 yaşındaki oyuncu, "Artık hata yapma lüksümüz yok. Bugüne kadar çok hata yaptık. Kendime, camiaya ve takıma güvenim sonsuz. Pozitif kalmamız lazım. Kalitemize sonuna kadar inanıyorum." diye konuştu.

"Bu takım bunu tekrar başarabilir"

Galatasaray'ın 2 sezon önce Medipol Başakşehir ile girdiği şampiyonluk yarışında geride olmasına rağmen mutlu sona ulaştığını hatırlatan Babel, "Bir sezonu anımsıyorum. Galatasaray, lider Medipol Başakşehir'in çok gerisindeydi ve şampiyon oldu. Takım inancını kaybetmedi ve şampiyonluğa ulaştı. Aynı ruhla ve inançla sonuna kadar mücadelemize devam etmeliyiz. Taraftarımız bizimle beraber olsun ve bize inansın. Bu takım bunu tekrar başarabilir." değerlendirmesinde bulundu.

"Eğer dürüst bir şekilde fikirlerimi söylersem ceza alabilirim"

Ryan Babel, hakemlerle ilgili bir soru üzerine, "Hakemler her zaman konuşuluyor. Bu konuya girmem doğru olmaz. Eğer dürüst bir şekilde fikirlerimi söylersem ceza alabilirim." cevabını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Hakemvurdu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu ülkede futbolda dürüstlük olsa oynadığın takımın kazandığı şampiyonluk sayısının en yarısı iptal edilir ve 3. Lige düşerdi Fransız bayrağının dalgalandığı mason gs lisesinin klübünün oyuncusu tipinde meymenet yok zaten. Şu Mustafa bu mason takıma nasıl geldi anlamış da değilim nur yüzlü bir çocuk.
    Cevapla
  • aydar 3 yıl önce Şikayet Et
    akıllı ol
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bi şey olmaz krıpto paradan kazandıgın parayı ceza olarak yönetıme ödersin akıl verıyosun ya herkese..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce önündeki Karagümrük maçını bi geç hele. Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Takım olarak bitmişsiniz. Bu haftada yenileceksiniz.
    Cevapla
  • Mevlüt 3 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda gibi kendini kovdurmak istiyor sanki, nasılsa para garanti.
    Cevapla
  • Osmanlı Genç 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz hakemlerin, bazı hocaların ve kulüp başkanlarının ne MAL olduklarını görüyoruz biliyoruz... Neticeyi Avrupa kupalarında göreceğiz ve o zaman hiç kem küm yapmaya gerek yok. Türk takımları Avrupa futbol arenasında işi yok. Böyle zihniyete sahip bir futbol ligi, futbol görüşü olduğu müddetçe asla ve asla başarılı olmayacaktır. Kimse taraftarları kandırmasın. Hepiniz ömrünüzün son yıllarında para kapmaya geliyorsunuz. Suç sizde değil, suç sizi havalimanlarinda omuz üzerinde taşıyan ve transfer edenler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle