Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin teklifine cevap!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Fenerbahçe Kulübü’nün teklifine cevap verdi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin teklifine cevap!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin teklifine cevap!
GİRİŞ 07.04.2021 15:13 GÜNCELLEME 07.04.2021 15:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli kulübün, “1959 öncesi şampiyonlukları istediğiniz toplantıda, yüzyüze konuşalım” talebine Günay; "Bizim en başından bu yana söylediğimiz bir şey var. Fenerbahçe’nin bu talebi haklı ve hukuki değil diyoruz. Fenerbahçe’nin cevabı, 'Siz fetöcüsünüz' oluyor. Böyle bir ortamda nasıl tartışalım." dedi.

Yusuf Günay ayrıca, Beşiktaş’ın 1959 öncesi 2 şampiyonluğunun kabul edilmesinin emsal olduğunu söylerken, "Tahkim kurulu 2002’de 1956-57 ve 1957-58’de 1959’dan sonraki usulde oynandığı için Beşiktaş’ın talebini kabul etti. Tahkim Kurulu’nun bu kararı bugünün sorularını da yanıtlıyor. 1956’dan önceli organizasyonlar, daha sonra düzenlenen lig ile aynı şekilde yapılmadı." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 32
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle bir baktım da fener haklı gibi esasen amma suda bir gerçek ki burası Türkiye haklı olan değil güçlü olan kazanır oda cimbom buda bir gerçek..
    Cevapla
  • Ugr46 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin şampiyon olacagi yok olamazlar zaten 8 yıl oldu bari masa başında verimde emzik niyetine sussunlar
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    tutuşmul bunlar başkanı biryerde terim biryerde sen biryerde sizingibi terbiyesiz insanlar gelmemiltir türk futboluna fener hakkı olan şampiyonlukları alaçak onamı tutuşdunuz fetösaray koruyucalırınızda kalmadı
    Cevapla
  • Gecekondu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücünün şampiyonluğunu verin.
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    GS li holigan Haluk Ulusoy sadece Fenerin hakkini yemedi.Ankaragucunun,Genclerbirliginin,Goztepenin ve bir çok takımın şampiyonluğunu yedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle