Galatasaray'da stoperde Gedson ve Şener oynadı

Hatayspor'a 3-0 kaybeden Galatasaray'da ilk 11'de Donk'un yanında Gedson Fernandes başlarken ikinci yarıda bu bölgeye Şener Özbayraklı geçti.

Galatasaray'da stoperde Gedson ve Şener oynadı
Galatasaray'da stoperde Gedson ve Şener oynadı
GİRİŞ 03.04.2021 21:40 GÜNCELLEME 03.04.2021 21:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'a 3-0 mağlup etti.

Galatasaray'ın iki stoperi Marcao ve Luyindama'nın sarı kart cezalısı olması ve Ahmet Çalık ile Emin Bayram'ın transferleri nedeniyle bu bölgede sıkıntı yaşanmıştı. 

Fatih Terim, kadroda stoper Valentine Ozornwafor olmasına rağmen, Hatayspor maçında ilk 11'de Donk'un yanında Gedson Fernandes'i tercih etti. Fernandes'in kötü performansında sonra ise ikinci yarıda bu bölgede Şener Özbayraklı forma giydi.

Gedson Fernandes kariyerinde ilk kez stoper bölgesinde oynarken 45 dakika sonra görevini Şener'e bırakıp orta alana geçti.

YORUMLAR 26
  • Coskun şener 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca artik ihtiyarladın ne yaptığını bilmiyorsun keske genc takimdan oraya 2 stoper koysaydın 6 gol yeseydik hocam belkide maci alırdık hocam mayıs lar bizim sen bu mayis okan hoca ya takımı bırak git 12 ayda bizim olsun be hocam bi zahmet
    Cevapla
  • Zeki Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Defansa fernandesi koy sonra sinirlen :) Fayih terim devri bitti okan buruk gelmeli yeter artik ...
    Cevapla
  • Erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Her imparatorluğun bir çöküşü var
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım Fransa dan yönetildiği için, CHP için Kılıçdaroğlu neyse, Galatasaray içinde TERİM öyle. Bu şahsiyet kovulmaz aksine korunur.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca Galatasaraya çok hizmet ettin emeğin çok başarın çok ama artık zarar veriyorsun Galatasaraya rakip 2.ligden bir takım çıkar yinede zorlanır çünkü bir sistemin yok artık emeklilik vaktin geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle