Emre Çolak: Ailemize ilk arabayı Arda Turan aldı

Kış transfer döneminde Fatih Karagümrük'e katılan Emre Çolak, geçmişten bugüne samimi açıklamalarda bulundu.

Emre Çolak: Ailemize ilk arabayı Arda Turan aldı
Emre Çolak: Ailemize ilk arabayı Arda Turan aldı
GİRİŞ 30.03.2021 16:02 GÜNCELLEME 30.03.2021 16:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Deportivo La Coruna'dan ayrıldıktan sonra 6 ay kulüpsüz kalan Emre Çolak, kış transfer döneminde ligin yeni takımlarından Fatih Karagümrük'e imza attı.

"Galatasaray'dan resmi teklif gelmedi"

A Spor'un sorularını yanıtlayan Emre Çolak, Galatasaray'dan resmi bir teklif almadığını açıkladı. Tecrübeli oyuncu, "Hocamla hep görüşüyorum, Galatasaray'daki ağabeylerimle de konuşuyorum ama resmi bir teklif olmadı" dedi.

"Galatasaray altyapısındayken Arda Turan bana 'babalık' yaptı"

"Arda Turan'ın benim hayatımdaki rolü çok büyük. Galatasaray altyapısındayken bana 'babalık' yaptı. Galatasaray'a dönmesine herkesten çok sevindim. ayağa kalkması için çok önemli. Oradakilere ağabeylik yapıyor. Galatasaray ruhunu en iyi bilenlerden bir tanesi."

"Ailemize ilk arabayı Arda Turan aldı"

"Hayatımız boyunca arabamız olmamıştı. Ailemize ilk arabayı Arda Turan aldı. Arda Ağabey yeni sezonda takımda kalmayı başarabilirsem bana araba sözü verdi. Yeni sezon takımda olacağımı öğrenince Arda Ağabeyi aradım. İlk arabamızı aldı."

"O fotoğrafın Galatasaray ile alakası yok"

Östersunds maçı sonrası sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa açıklık getiren Emre Çolak, "Deportivo'ya transfer olduktan sonra ilk hazırlık maçımda 2 gol attım. Çok güzel bir başlangıç yaptım. Maçtan sonra çocuklar yanıma geldi ve fotoğraf çekildik. O fotoğrafın Galatasaray ile alakası yok." diye konuştu.

Östersunds maçı sonrası paylaştığı o fotoğraf

Şampiyonluk soruna cevap veren 29 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş bir tık önde görünüyor ama gönlüm Galatasaray'dan yana" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR 4
  • Osmanlı1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar havadan para kazanıyor sağlıklı hayat yaşayarak, bu parayı Kur-an kurslarına vermezler oraya gelince cimri olurlar üç beş bin.
    Cevapla
  • Malmirato 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ver Nıye vermıyon
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu olmak öyle kolay degil. Bazilari bos beles konusuyor. Kolaysa sende ol, tutan mi var?
    Cevapla
  • ultraslan 2 yıl önce Şikayet Et
    muhasebesini sen mi tutuyorsun, nerden bildin?
    Cevapla