Galatasaray'da taşlar yerinden oynuyor! Emre Akbaba...

Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle şampiyonluk yolunda yara alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, milli aranın ardından kadroda revizyona gidiyor.

Galatasaray'da taşlar yerinden oynuyor! Emre Akbaba...
Galatasaray'da taşlar yerinden oynuyor! Emre Akbaba...
GİRİŞ 24.03.2021 14:10 GÜNCELLEME 24.03.2021 14:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de TT Stadı'nda Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilerek zirve yolunda ummadığı darbe alan Galatasaray'da milli aranın ardından taşlar yerinden oynayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tek forvetli eski düzene dönmeyi planlarken, oyuncu seçimlerinde de bazı değişikliklere hazırlanıyor.

FEGHOULİ 11'E DÖNÜYOR

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, milli aradan sonra Atakaş Hatay maçıyla beraber Sofiane Feghouli’yi ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Cezayirli futbolcuyu sağ önde, kanat forvet olarak düşünen Terim, oyun içerisinde zaman zaman Feghouli'yi 10 numara pozisyonuna çekmenin hesaplarını da yapıyor.

Süper Lig'in kalan periyodunda Feghouli’nin tecrübesine ve yeteneklerine ihtiyaç duyan Fatih Terim bu nedenle Cezayirli futbolcundan büyük beklenti içinde.

Diğer taraftan sistem değişikliği ile beraber sol önde de Henry Onyekuru tekrar 11’e dönecek. Terim böylece hem en uçta Mustafa Muhammed’e şans verecek hem de kanat forvet olarak Feghouli ve Onyekuru’yu kullanacak.

EMRE AKBABA KULÜBEYE

Sarı-kırmızılı takımın geçmişten gelen alışkanlıkları nedeniyle bu formasyona hemen adapte olması bekleniyor. Fatih Terim son iki maçta 10 numara pozisyonunda oynattığı Emre Akbaba’yı ise kulübeye çekecek.

Bu arada milli araya Çaykur Rize yenilgisi nedeniyle moralsiz giren ve 4 gün izin yapan sarı-kırmızılı takım, Atakaş Hatay maçının hazırlıklarına bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak. Milli takım kamplarına giden futbolcular antrenmanda yer almayacak. Teknik heyetin özellikle sakatlıklar nedeniyle endişeli olduğu aktarıldı.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 17
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar güzel, defansda luyindama hata yapar, marcao hata yapar, takım komple kötü oynar, çaykurdan 4 yer, konyadan 4 yer, ama suçlu emre akbaba.
    Cevapla
  • Doğuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gol de attı. Daha ne yapsın.
    Cevapla
  • mustafa açık 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek derdiniz Emre AKBABA, kadroya alınmadı dediğiniz gün çocuk ilk 11 de maça çıktı. Bir insanın ekmeği ile bu kadar oynamanız yazık. Allah kimseyi ekmeğinden etmesin.
    Cevapla
  • alperrrenn 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen haftada emre gözden düştü kadro dışı yazdınız ertesi gün 11 de sahadaydı.. alıp veremediğiniz nedir emreyle
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında kendini devredisi bıraksa hersey yoluna girecek
    Cevapla
  • Bıra 3 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın yeni uyandı terim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle