İngiliz devi Mostafa Mohamed'i sordu!

Mısır basını, Manchester United'ın Zamalek'e Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a transferiyle ilgili sözleşme detaylarını sorduğu ve genç golcüyle ilgilendiğini yazdı.

İngiliz devi Mostafa Mohamed'i sordu!
İngiliz devi Mostafa Mohamed'i sordu!
GİRİŞ 24.03.2021 10:44 GÜNCELLEME 24.03.2021 10:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mısır basınının haberine göre, Manchester United, Zamalek'e Mohamed'in Galatasaray'a transferiyle ilgili mukavele detaylarını sordu ve ilgisini iletti. Satın alma opsiyonu Galatasaray'da olmasına rağmen Mohamed'in yakın bir arkadaşı, "Opsiyon maddesinin aktif hale gelmesi, Mostafa'nın onayına bağlı." şeklinde konuştu.

"ZAMALEK'E KARŞI BÜYÜK BİR SEVGİSİ VAR"

Aynı kaynak, "Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın opsiyonu kullanmasına onay vermezse Zamalek'e dönüp sonrasında da kulübünün iyi bir para kazanmasını sağlayabilir. Çünkü Zamalek'e karşı büyük bir sevgisi ve saygısı var." dedi.

Eğer Sarı-Kırmızılı ekip vakit kaybetmeden 4 milyon doları ödeyip oyuncunun tapusunu alırsa bu problemi çözebilir. Sürecin uzaması halinde Mostafa Mohamed transferiyle ilgili ortalık karışacak gibi gözüküyor.

İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE BAŞLADI

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un Mısırlı oyuncusu Karim Hafez, "Mostafa Mohamed'den kimse böyle bir performans beklemiyordu. Harika bir başlangıç yaptı. Şimdi İngilizce öğreniyor ve gelişimi için çalışıyor. Sadece bir sezon sonra daha büyük bir kulübe gideceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Hafez'in Mısır basınına yaptığı açıklamanın ardından Manchester United iddiaları daha da güçlendi. İş tamamen Galatasaray Yönetimi'nde...

Kaynak: Akşam

YORUMLAR 7
  • Formalite icabı 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı kardeşlerim bu haberler Galatasaray düşmanları tarafından gslilere sıkıntı vermek için servis ediliyor inanmayın itibar Etmeyin. En ufak sorun yok rahat olunuz. Fitnecilerin ekmeğine yağ sürmeyin. Kap açıklamasını yaptı Galatasaray oyuncuyu transfer ederken. Galatasaray bonservisiyle aldı sadede finansmal fairplay olduğu için geri kalan ödeme sezon sonuna kaldı Galatasaray ceza almasın diye konu bundan ibaret 2m avro ödendi sezon sonu 4 m avro ödenecek toplam 6 milyon avroya aldık kiralama diye bir şey söz konusu değil zaten sadece formalite
    Cevapla
  • gerçek tespit 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye sadece kiralandı rakam 4 değil 9 milyon euro Gs de bu parayı zaten veremez MANCHESTER fazla gelir ama alt takımlarda oynayabilir
    Cevapla
  • Mücahit Karslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeyi sen mi yaptın kardeş.
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonu takım diagne ye kalacak gibi görünüyor.
    Cevapla
  • BLUEBOY 3 yıl önce Şikayet Et
    GS YÖNETİMİ 2. RİBERY VAKASI yaşamazsa bende bişey bilmiyom..beceriksizlik hat safhada..
    Cevapla
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin GS yönetimi bir şekil de bu transferi de eline yüzüne bulaştırır ve kulüp bir Riberi olayı benzerini yaşatır. Hadi hayırlısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle