G.Saray, Alioski ile ön sözleşme imzaladı!

Footall Insider, Galatasaray'ın Leeds United ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Makedon sol bek Alioski ile ön sözleşme imzaladığını iddia etti.

G.Saray, Alioski ile ön sözleşme imzaladı!
G.Saray, Alioski ile ön sözleşme imzaladı!
GİRİŞ 23.03.2021 19:44 GÜNCELLEME 23.03.2021 19:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere'den Galatasaray ile ilgili transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

Football Insider adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray, Leeds United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Makedon sol bek Ezgjan Alioski ile ön sözleşme imzaladı.

Alioski bir süredir Leeds United ile sözleşme yenileme görüşmeleri yapıyordu. Alioski ve Leeds anlaşma sağlayamadı. Galatasaray'ın daha önceden ilgilendiği Makedon futbolcu tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.

Leeds United'a yakın bir kaynağın Football Insider'a yaptığı açıklamaya göre Alioski tercihini Galatasaray'dan yana kullandı ve yaz aylarında sarı-kırmızılılara katılacağını doğruladı. Alioski, Aralı kayında BBC'ye verdiği röportajda "Leeds'te kalırsam çok mutlu olurum" açıklamasını yapmıştı.

Makedon futbolcunun 4 yıllık Leeds United kariyeri bu yaz sona erecek ve yıldız oyuncu bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olacak. Alioski bu sezon Leeds United formasıyla 27 Premier Lig maçına çıktı ve 2 gol kaydetti.

YORUMLAR 2
  • cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber gs ye gelmez hollandaya gidecek
    Cevapla
  • Linz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Hollanda. Gazeteleri. Borusiamöchen. Gladbach. Diyordu. Eminmisiniz
    Cevapla