Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkanlığı için adaylığını açıkladı

Galatasaray Divan Kurulu başkanlık görevi sona eren Eşref Hamamcıoğlu, başkanlık için adaylığını açıkladı.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkanlığı için adaylığını açıkladı
Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkanlığı için adaylığını açıkladı
GİRİŞ 21.03.2021 16:17 GÜNCELLEME 21.03.2021 16:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray Divan Kurulu başkanlık görevi sona eren Eşref Hamamcıoğlu, mayıs ayında yapılması gereken kulüp başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Eğer bir seçim tarihi belli olduğu zaman görev verilmesi halinde de bu görevden kaçınmayacağımı ve konuda çalışmalar, projeler içinde olduğumu da buradan beyan etmek istiyorum" dedi.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, mart ayı divan kurulu toplantısında kulüp başkanlık seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, divan başkanlığında görev süresi sona erdiğini ve devam etmeyeceği söylemişti.

"GALATASARAY ÇARESİZ DEĞİLDİR"

Eşref Hamamcıoğlu bir üyenin kulüp başkanlığı ile ilgili düşüncesinin sorulması üzerine, "Divan kurulu ve camiamızın her kesiminden gelen talep ve teveccühlere duyarsız kalmayacağım. Eğer bir seçim tarihi belli olduğu zaman görev verilmesi halinde de bu görevden kaçınmayacağımı ve konuda çalışmalar, projeler içinde olduğumu da buradan beyan etmek istiyorum.

Galatasaray çaresiz değildir. Galatasaray’ın en büyük avantajı; Türkiye’nin en iyi insan kaynağına sahiptir. Ortak akılla, belli bir vizyon çerçevesinde birleşerek Galatasaray’ın yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Hepimiz biliyoruz Galatasaray’ın mali durumu gelecek senelerde hemen düzelecek bir şey değildir. Her kim ki böyle bir vaatte bulunuyorsa Galatasaray’ı tanıyor demektir. Öncelikle Galatasaray’ın birlikte hareket ederek, ortak akılla fiiliyata dökerek bir güç birliği sağlayarak hem dışarıya hem de içerideki bölünmelere karşı durarak başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yeterli, dirayetli bir temsil, ciddi, emek sarf etmiş, Galatasaray’da merdivenleri tırmanarak gelmiş kişilere emanet edelim" diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • diyarbakırlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam başkan olursa gidene kadar gsliğimi dondururum. Dünya şampiyonu olsak bile...
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Buda gördü mevcut bakan ekibi ilen herşeyi düzene soktu tabi bunların yağları erimeye başladı harvurup harman savrulacak birsuru para var bankalarla da anlasildi
    Cevapla
  • CİMBOMLU 3 yıl önce Şikayet Et
    KOCA GALATASARAYDA ADAM KALMADI MI.. botoxlu ünal gitti şimdi yeni moda bu mu..
    Cevapla
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Katarlılara satılmalı global bir kulüp olmamızın gereği Bu
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam başkan seçilirse 50 yıldır sürdürdügüm galatasaray taraftarlıgından ayrılırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle