Galatasaray'da korkutan istatistik! Son 4 maçta...

Galatasaray, son maçlarda defansta problem yaşıyor. 27 golle ligin en az gol yiyen takımı olan sarı kırmızılıların savunma performansında düşüş yaşanıyor. Fatih Terim’in öğrencileri, son 4 lig maçında kalesinde 8 gol gördü.

Galatasaray'da korkutan istatistik! Son 4 maçta...
Galatasaray'da korkutan istatistik! Son 4 maçta...
GİRİŞ 21.03.2021 13:50 GÜNCELLEME 21.03.2021 20:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'deki 14 karşılaşmada kalesini gole kapatan sarı kırmızılılar, savunmadaki bireysel hatalara çözüm arıyor. Galatasaray’ın son 4 maçta yediği 8 golün 3’ü defans oyuncularının hatalarıyla oldu.

Sarı kırmızılılar, bu süreçten önceki 8 karşılaşmada ise 3 gol yemişti. Son olarak Türk Telekom Stadı'nda Çaykur Rizespor’a 4-3 mağlup olan Galatasaray, 7 yıl sonra evinde 4 gol yedi. Karadeniz temsilcisi, İttifak Holding Konyaspor’un ardından sarı kırmızılı ekibe bu sezon 4 gol atan ikinci takım oldu.

Galatasaray, milli takım arasından sonra oynayacağı Atakaş Hatayspor mücadelesinde de stoper sıkıntısı yaşayacak.

Kart cezalısı; Marcao, Luyindama ve Yedlin, bu mücadelede forma giymeyecek. Ryan Donk ve bu sezon sadece 8 dakika süre alan Ozornwafor, kadroda orijinal pozisyonu stoper olan iki futbolcu olarak öne çıkıyor. 

YORUMLAR 5
  • Hatalısın hocam 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim maçı okumaktan aciz olduğuna bir kez daha son Maçta şahit olduk. Çünkü kendini attırmak için uğraşan Dökülen Yedlin oyunda kaldı aldığı her topu ezen en ufak katkısı olmayan saracchi her maç banko oynuyor. Ömer yada Emre Taşdemir’in en ufak hatasından sonra Galatasaray’ın oyuncusu değil diyenler Saracchiye sonsuz kredi veriyorlar şaka gibi. Mücadele gücü yüksek iki isim çıktı Mustafa ve Gedson yerine mücadele gücü düşük iki oyuncu birden girdi sakatlıktan yeni çıkmış feghouli ve Bitik Arda sonuç Galatasaray ileri çıkamadı çıkınca dönemedi dolayısıyla bir penaltı kazanırdı rakibine sorasında da üstüne bir de yine aynı şekilde bir kontra atakla gol yedi baştan aşağı terimin hatası
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    hahaa balonsaray
    Cevapla
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatay Galatasarayı farklı yenecek.
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen git kendi çöplüğünde ot
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak maalesef bu takımdan ve yönetimden bir şey olmaz.
    Cevapla