Yönetimden Muslera'ya sözleşme cevabı!

ABD'den Los Angeles FC takımının talip olduğu Fernando Muslera, Galatasaray'ın teklifini bekliyor. Yönetim ise sezon sonunu işaret etti.

Yönetimden Muslera'ya sözleşme cevabı!
Yönetimden Muslera'ya sözleşme cevabı!
GİRİŞ 14.03.2021 13:49 GÜNCELLEME 14.03.2021 13:49
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında eldiven Fernando Muslera geliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in takımda kalmasını istediği Muslera’ya ABD’den Los Angeles FC talip oldu. MLS Ligi’nde yeni sezonun Nisan’da başlayacak olması nedeniyle LA ekibi, Uruguaylı eldivenden cevap bekliyor. Muslera da sarı-kırmızılı yönetimin yeni sezon için nasıl bir sözleşme önereceğini öğrenmek istedi.

‘LİG ŞAMPİYONLUĞUNA ODAKLANDIK’

Yönetim, Nando’ya “Önce şampiyonluk sonra sözleşme” yanıtı verip Mayıs sonunu işaret etti. İç transfer konusunda görüşmelerin merkezinde yer alan yönetici Abdurrahim Albayrak da “Lig şampiyonluğuna odaklandık” dedi.

SÜPER LİG’İN EN ÇOK FORMA GİYEN YABANCI STATÜ OYUNCUSU OLACAK

Albayrak, “Futbolcuların sözleşmelerindeki maaşlarda indirim veya uzatma konusu gibi muhabbetler sezon sonunda. Biz, hocamızla birlikte lig şampiyonluğuna konsantre olduk” diye konuştu.

Süper Lig’in 27. haftasında BB Erzurumspor ile evinde karşılaşan Galatasaray’da kaptan Muslera sarı-kırmızılılar ile ligde 300. maçında görev almıştı. Uruguaylı file bekçisi tek bir takımda 300 maç barajına ulaşan ilk yabancı oyuncu olurken, sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı almayan yabancı futbolcular içerisinde Süper Lig’de en çok müsabakaya çıkan futbolcu olarak kayda geçmişti.

Süper Lig tarihinde en çok maça çıkan yabancı futbolcular Gökçek Vederson (335), Melih Gökçek Tita (328), Mert Meriç (307) ve Fernando Muslera (300) olarak sıralandı. Nando, 36 maçta daha forma giymesi durumunda Süper Lig’in en çok forma giyen yabancı statüsündeki futbolcu olacak.

Galatasaray’a İtalya ekibi Lazio’dan 11 Ağustos 2011’de transfer olan Fernando Muslera, sarı-kırmızılılar ile geçirdiği 10 sezonda 14 kez kupa sevinci yaşadı. 34 yaşındaki kaleci, 5 Süper Lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu gördü.

Muslera, 6 Şubat 2017’de Antalyaspor maçıyla birlikte Galatasaray tarihinin ‘En çok forma giyen yabancı futbolcusu' oldu. Beşiktaş maçıyla birlikte de Zoran Simoviç'in 188 maçlık rekorunu egale eden deneyimli kaleci, derbi öncesi efsane kalecinin elinden onur ödülü almıştı. (Sözcü)

YORUMLAR 14
  • nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    musleraya git diyen biri fenerlinin daniskasıdır, yorumu dikkate almaya değmez, falcao da bizden aldığı parayı bu sene şampiyon yaparak ödeyecektir.
    Cevapla
  • Hele gardaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Orta yolun bulun gs de muslera da birbirine yakışıyor.
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ile beraber gider inşallah. 3 milyon bir kaleci için çok fazla.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş kesin fenerbahcelidir
    Cevapla
  • SaMSuNLu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumu yaparken beynini evde unuttun herhalde? Senin bir kaleci dediğin adam senelerdir sayesinde şampiyonluk yaşadığı adamdır. Boş yorum yapma Muslera bu ligde en az 3 sezon daha adam gibi kalecilik yapar ve aldığı parayı sonuna kadar hakeder.
    Cevapla
  • Cigerxün 3 yıl önce Şikayet Et
    Sg mq
    Cevapla
  • Anti fener 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin şampiyonlukta yardımı oluyordu ama Muslera neredeyse onun sayesinde sampiyon olduk çoğu sezonda. Senin biraz da olsun futbol Bilgin yok.
    Cevapla
  • Fikret Pirahmetoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerlimisin
    Cevapla
  • Zz12 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb'li biri böyle yazar :D
    Cevapla
  • scoutlarımız 3 yıl önce Şikayet Et
    musleradan daha iyi bir kaleci bulunabilir. süper kaleciler var. scout ekibimiz musleranın yedeği olarak iyi bir kaleci bulmalı bize.
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Musleradan daha iyisi bulunabilir musleranın yedeği iyi kaleci çok komik
    Cevapla
  • HAyırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs Muslera'yı maddi bakımdan hep en yüksek seviyede değer verdi Muslerada aldığı paraların hakkını verdi. Ancak bu ilişki sonlanacaksa bu musleranın hatası olur pandemi şartlarında 2,5m€ bu yaşta bir kaleci için müthiş para Gs'da oynuyorsun üstelik efsane seviyesine yükselmesine bir parmak mesafe kalmış sana kaç verecekler ki buradaki efsaneliğinden vazgeçeceksin de kaç para için yine verecekleri para aşağı yukarı gsın verdiğiyle aynı olacak bu kulübe sevgin yoksa zaten az bir fark için durmayacaksa hiç durmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle