Mustafa Muhammed'e sürpriz talip!

Galatasaray'ın Zamalek'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed'e Yunanistan'ın köklü ekibi Olympiakos talip oldu.

Mustafa Muhammed'e sürpriz talip!
Mustafa Muhammed'e sürpriz talip!
GİRİŞ 11.03.2021 12:31 GÜNCELLEME 11.03.2021 12:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Mısırlı golcü Mustafa Muhammed lige müthiş bir başlangıç yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Yunan devi devrede

Skorer'de yer alan habere göre; İngiltere’den Crystal Palace’ın kendisini izlediğine yönelik haberlerin ardından şimdi de Yunanistan devi Olympiakos’un, Mustafa Muhammed'e kayıtsız kalmadığı ortaya çıktı.

Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu, bir Mısır televizyonunda yayınlanan programdaki konuşmasıyla, 28 yaşındaki ismin kendileri için öneminden bahsedip, oyuncunun Mısır Milli Takımı’na davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Mustafa Muhammed’i yakından takip ediyorum"

Mısır futbolunun eskiden olduğu gibi bu dönemde de çok iyi futbolcular çıkardığından bahseden Olympiakos Sportif Direktörü Karembeu, “Son zamanlarda Mustafa Muhammed’i yakından takip ediyorum. Mısır’ın çok yetenekli isimlerinden bir tanesi” ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile altı lig maçına çıkan Mısırlı oyuncu beş gol kaydetti. Bir gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.

1.5 YILLIK KİRALIK 

Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mustafa için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

YORUMLAR 5
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    evet Fener medyası yaptı yapacağını itibar edilmeyecek bir yazı
    Cevapla
  • Bir Bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    Aralık ayına dek galatasarayın 9 milyona satın alma opsiyonu var yoksa geri döncek ancak herhangi bir kulüp 15 verirse GS 15 veremezse opsiyon hakkı biter ve o kulube gider burda da manipülasyon çok rahat olur. GS mantıklı bir karar verdi sezonu kurtarmak icin ama futbolcunun tapusu mısırda, mısır kulubude mısırdan ziyade avrupaya daha yakın oldugu icin floryaya verdi yani dogru karar verdi.
    Cevapla
  • keko 3 yıl önce Şikayet Et
    dev talip olimpiyakosmu bu takim gs yaninda amator sayilir
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhammedi Galatasaray yönetimi kaybetti mi bir daha asla Galatasaray'ı takip etmem. Umarım bu kadar beceriksiz değillerdir.
    Cevapla
  • Öylesine 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur takip et .
    Cevapla