Muhammed, Crystal Palace için Zamalek'i aradı!

Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed, kulübü Zamalek'ı arayıp Crystal Palace'ın kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini sordu.

Muhammed, Crystal Palace için Zamalek'i aradı!
Muhammed, Crystal Palace için Zamalek'i aradı!
GİRİŞ 10.03.2021 19:12 GÜNCELLEME 11.03.2021 01:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'daki performansıyla adından söz ettiren ve golleriyle dikkatleri üzerine çeken Mustafa Muhammed ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Yükselen form grafiğinin ardından Mısırlı golcü ile Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği ileri sürülmüştü. Bu gelişmelerin 23 yaşındaki santrforu da harekete geçirdiği, Mustafa Muhammed’in bu konuyla ilgili gerçekleri öğrenmek üzere çaba gösterdiği ortaya çıktı.


Zamalek kulübü yetkililerini aradı

Mısır’ın Akhbar Elyom gazetesinde yayınlanan habere göre Mustafa Muhammed, bonservisini elinde bulunduran Zamalek kulübünün yetkililerini arayarak onlarla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.


"Crystal Palace teklif yaptı mı?"

Yıldız futbolcunun görüşmede Zamalekli yetkililerden, Crystal Palace’ın kendisi için kulübe bir teklif yapıp yapmadığını sorarak, İngiliz ekibinden Mısır ekibine ulaşan bir talep olup olmadığını öğrenmeye çalıştığı bildirildi.

"Şu aşamada gelen teklif yok"

Zamalekli idarecilerin ise konuyla ilgili Mustafa Muhammed’e yanıt olarak, kendilerine Crystal Palace kulübünden şu aşamada gelen bir teklif bulunmadığını ilettikleri belirtildi.

6 lig maçında 5 gol attı 

Galatasaray ile 6 lig maçına çıkan oyuncu 5 gol kaydetti. 1 gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.

Satın alma opsiyonu 4 milyon dolar 

Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mostafa Mohamed için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

YORUMLAR 19
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir Franck Ribéry vakası olursa hiç şaşırmam.
    Cevapla
  • martinez41 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaynak kim kaynak
    Cevapla
  • Anadolu Selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    mısırın elyom gazetesi okuman yokmu keşke Türk basını olsaydı değilmi suçlayıp atıp tutmak daha kolay olurdu mağduru oynardınız ne güzel
    Cevapla
  • Mr Spak 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmasi gereken tff bence yabanciya el açan bir sistem uç oyuncuydu eskiden Avrupa için yabanci sayisi artti avrupada Turk takimlarinin basarisida artti.:))
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyedw futbolcunu vqr 3 liralik verilcek adama 15 veriyirsun turkiyede alt yapi yok turkiyede en onemlisi futbol yok ve idareci yok o yuzden kulupler batakda
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    crystal palace den baska takimmi yok ingilterede, :))
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    beş gölün ikisi penaltıdan fazla abartılıyor bu adam
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    hahaha ozan tufan buna on basar da de tam olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle