Galatasaray'da sakatlık şoku!

Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayan G.Saray'da Ryan Donk'un sağ ayak bileğinde 2. derece zorlanma, kanama ve yırtık tespit edildi.

Galatasaray'da sakatlık şoku!
Galatasaray'da sakatlık şoku!
GİRİŞ 08.03.2021 14:59 GÜNCELLEME 08.03.2021 15:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas oyunları üzerinde duruldu.

Antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Yapılan tetkikleri sonrası sağ ayak bileği iç yan bağlarında ikinci derece sprain (orta düzeyde zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen Ryan Donk’un tedavisine başlandı.

Emre Taşdemir, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı saha çalışmalarına devam etti.

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını Çarşamba günü saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

YORUMLAR 6
  • Yeter 3 yıl önce Şikayet Et
    Orta sahada defansta 50 pas yapmadan hücuma çıkmıyoruz rakibin yerleşmesini bekliyoruz hızlı oyuna mualefet için doğmuş fatih terim yeter
    Cevapla
  • Hayde 3 yıl önce Şikayet Et
    Donk'tan nasıl kurtuluruz diye düşünürken müthiş bir haber Terim'e rağmen şampiyon olacağız galiba babel arda ve belhanda da sakatlanırsa büyük ihtimal şampiyonuz
    Cevapla
  • luyin damaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    luyindamaya dua edin. bu kaçıncı kurtarışı bizi.
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Donka gecmis olsun ama artık yollar ayrılmalı. luyindamasiz Gs olmuyor. Bir de lütfen hızlı pas yapın sevgioi takım, veteran gibi oynuyorsunuz.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    kronik maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle