İbrahim Akdağ: Kırmızı kart tartışılabilir

MKE Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Mustafa Muhamed ile yaşanan pozisyon ve sonrasında çıkan kırmızı kart hakkında konuştu. Akdağ, pozisyonun detaylarını açıkladı.

İbrahim Akdağ: Kırmızı kart tartışılabilir
İbrahim Akdağ: Kırmızı kart tartışılabilir
GİRİŞ 04.03.2021 19:55 GÜNCELLEME 04.03.2021 19:55
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Mustafa Muhammed ile yaşanan pozisyon ve sonrasında çıkan kırmızı kart hakkında konuştu. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Akdağ, "Bana karşı ithamlar var. Pozisyonu anlatayım; Mustafa Muhammed topu ayağından aştı, ben de kontrolü kaybettiğini düşünüp hızlandım ama topa yetişemeyeceğimi düşününce Mustafa Muhammed ile kalenin arasına doğru koşu yaptım. Orada herkes diyor ki 'İbrahim gitti vurdu!' Böyle bir şey olabilir mi? Mustafa Muhammed'in arkasına pozisyon almaya giderken oyuncu dirseğini benim koşacağım alana doğru çıkardı. Bu pozisyon kırmızı karttır demiyorum ama burada Mustafa Muhammed'in bana yaptığı hareket varken 'İbrahim ona vurdu' demek bence yanlış" dedi.

Deneyimli orta saha oyuncusu, "Galatasaraylı oyuncular 'Kan yoktur' deyince doktorumuz da gazlı bezin üzerindeki kanı hakeme gösterdi. Yine söylüyorum; sarı kart ya da kırmızı kart konusu tartışılabilir. Fakat benim rakibe müdahale etmem söz konusu değil. Allah kalbimi ve niyetimi biliyor. Rakip takım isyanında haklı olabilir, onlar da şampiyonluğa oynuyor. Kalbimi bilmeden bu yorumları yapanlara üzülüyorum. Benim amacım rakiple kale arasına geçmekti. Dünkü pozisyonda da Mohamed'in dirseği dişime ya da burnuma gelseydi burnum ya da dişim kırılabilirdi şiddetli bir darbeydi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan flaş İbrahim Akdağ paylaşımı!

Galatasaray'ın resmi twitter hesabından flaş bir paylaşım geldi. Erzurumspor maçında Falcao, Ankaragücü maçında Muhammed'in kırmızı kart pozisyonların yer aldığı videoda İbrahim Akdağ'ın olduğu vurgulandı, "Aynı futbolcu, aynı aldatma! Adalet VAR mı?" notu düşüldü.

YORUMLAR 35
  • Ozgur 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanma yok, tam bir rezalet. Bu sahtekarlığa göz yuman hakemlere de yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Ssss 3 yıl önce Şikayet Et
    oynadığı her takımda boyle eyyamlar yapmaya musait bir oyuncu hersey bitmis kart tartışılabilir diyor Allah bildiği gibi yapsın..
    Cevapla
  • Kardelen 3 yıl önce Şikayet Et
    Dirseğe Kafa Atan oyuncu kırmızı kart görmesi gerekir düşüncesi hakim ise Yazıklar olsun Taraflı Yorumculara ortam geren yöneticilere taraflı karar veren hakemlere yazıklar olsun Ülke futbolununun katilleri ne de yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle birsey olabilirmi ya demisse olay anlasilmistir
    Cevapla
  • Vatanperver 3 yıl önce Şikayet Et
    Luindama pozisyonunda yeterli şiddeti göremeyen kırmızı vermeyen hakemlerden ne beklenir luindama pozisyonunda heralde oyuncunun hastanelik olması gerekliydi yada kafa göz kırılması gerekiyordu kırmızı vermesi için yazık yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle