Galatasaray'dan TFF'ye çıkarma!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) giderek, "Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani" dedi.

Galatasaray'dan TFF'ye çıkarma!
Galatasaray'dan TFF'ye çıkarma!
GİRİŞ 04.03.2021 17:29 GÜNCELLEME 04.03.2021 18:03
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı camia MKE Ankaragücü yenilgisi sonrası hakem ve VAR kararlarına isyan ederken, Başkan Cengiz, bugün Şampiyonlar Ligi formatı için gittiği TFF ile olan toplantıda Nihat Özdemir ile de ayrıca görüştü.

Yaklaşık 1 saat içeride kalan Mustafa Cengiz'in Özdemir ile dünkü karşılaşmayı konuştuğu ve hakemlerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Haksızlığa uğradıklarını savunan ve bu durumdan rahatsız olduklarını ifade eden Cengiz, daha sonra TFF Riva Tesisleri'nden ayrıldı.

MUSTAFA CENGİZ: BU DÜZENİ KURANLAR RAHMANİ DEĞİL ŞEYTANİ 

Mustafa Cengiz, şu ifadeleri kullandı;

"Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani. Her takım aleyhine hatalar yapılıyor ama Galatasaray aleyhine malum çevreler tarafından düzgün ve düzenli şekilde yapılıyor. Bunlar hata değil, planlı bir eylem gibi görünüyor. Bu böyle sürerse camia olarak tepkiler vereceğimizi söyledik. Endişelerimizi ve kaygılarımı ilettik. Eğer kaos çıkarmak isteyenler olursa, onlarla kavga etmesini de çok iyi biliriz ama, biz yarışın düzgün, dostça ve mertçe bir şekilde devam etmesini diliyoruz. Bunu dile getirdik."

YORUMLAR 125
  • han64 3 yıl önce Şikayet Et
    Alıştınız tabi yıllardır hakemlerle yenmeye şampiyon olmaya. siz adalet istemiyorsunuz ayrıcalık istiyosunuz.
    Cevapla
  • Hasan MERAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu sayenizde zaten komple şeytani oldu. Boşuna içinde rahmani bir şey aramayın.
    Cevapla
  • Dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle GS yi şampiyon yapacaklar.
    Cevapla
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem yardımlarıyla kazandığınız maçlardan sonra niye hiç sesiniz çıkmadı bıktık bu gasaraydan her sene aynı taktik acayip bir taktik ve algı operasyonu bu
    Cevapla
  • A dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Akdağ "Muhammet dirseğini benim koşu yoluma uzattı" diye beyanatı var. Kasıt yok, İbrahim kola kafasını uzatmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle