Galatasaray'da Falcao ve Babel kararı!

Galatasaray'da yıllık maliyetleri 7.5 milyon Euro'yu bulan Falcao ve Babel ile sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'da Falcao ve Babel kararı!
Galatasaray'da Falcao ve Babel kararı!
GİRİŞ 02.03.2021 10:03 GÜNCELLEME 02.03.2021 10:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni transfer Mostafa Mohamed, attığı gollerle Galatasaray'ı zirveye çıkardı. Falcao ve Babel'i gölgede bırakan Mısırlı futbolcu artık Galatasaray'ın birinci forveti konumunda.

Önümüzdeki sezon Mohamed'e sadece 725 bin dolar verecek sarı kırmızılı ekip, kulübede oturacak Falcao - Babel ikilisine 7.5 milyon Euro ödeyecek. Galatasaray bu parayı ödemek istemiyor.

Söz konusu iki yıldız ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Galatasaray, sezon sonunda 35 yaşındaki oyuncularıyla yollarını ayırmaya çalışacak. Maaş bütçesinde 7.5 milyon Euro tasarruf etmenin planlarını yapan Galatasaray, Falcao ve Babel'e bonservislerini vermeye hazır.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
  • recep- 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar tamam da biz bunu futbolcu zannetmiştik dahası golcü zannetmiştik ama adam akıllıymış hemde çok akıllı belkide buradaki rahatlığı ve sanki tatili ,,ilgiyi belkide hayatında ilk kez bu kadar gördü niye oynasın ,niye gol atsın YAZIK...
    Cevapla
  • falcaaauou 3 yıl önce Şikayet Et
    niye ya ne güzel yatıyordum az indirim yapayım 3 sene uzatalım sözleşmeyi :D
    Cevapla
  • recep- 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık şunu yada bunu herkesin iyi bilmesi gerekir ki bu GALATASARAY TÜRKİYE nin ve yeşil sahaların parlayan bir yıldızı moduna girmiş durum da inşallah seneye hazırlıklar bile yapılırken takımı yavaşlatacak oyuncuların temizlenmesi gerekir. Teşekkürler FATİH TERİM teşekkürler değerli YÖNETİM kurulu.
    Cevapla
  • Zutini 3 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz etin yahnisi yenmez görecez Mısır'lıyı şişirin bakalım.
    Cevapla
  • Battalgazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Göreceğiz fb daha çok gol atacak
    Cevapla
  • Uğur 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelirken hiç öyle demiyordunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle