Galatasaray'da Mostafa Mohamed kararı!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak satın alma opsiyonuyla kiralanan Mostafa Mohamed'in bonservisini alacaklarını açıkladı.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed kararı!
Galatasaray'da Mostafa Mohamed kararı!
GİRİŞ 24.02.2021 16:29 GÜNCELLEME 24.02.2021 16:29
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mostafa Mohamed'in durumuyla ilgili Mısır'da yayın yapan filgoal.com isimli internet sitesine açıklamalar yaptı ve Sarı Kırmızılılar'a müjdeyi verdi.

Albayrak, Mısırlı oyuncunun satın alma opsiyonunu aktif edeceklerini ve bonservisini alacaklarını söyledi.

Soruları yanıtlayan Albayrak, "Dün takımla birlikteydim ve Mostafa ile konuştum. Bana 'baba' diye hitap ediyor. Performansından çok memnunum ve tüm Türk halkı onu seviyor. Türkçe öğrenmeye başladı" dedi.

"Satın alma opsiyonunu aktif hale getireceğiz"

Ara transfer döneminde 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için kiralanan ancak 1 temmuz 2022'ye kadar 4 milyon Euro'luk bedeli ödediği takdirde bonservisini alma hakkı Galatasaray'da olan oyuncunun durumuyla ilgili olarak ise Albayrak, "Bu yıl satın alma opsiyonunu aktif hale getireceğiz" diye konuştu.

"Metin Oktay gibi"

Mostafa'nın hangi Galatasaray efsanesini hatırlattığı sorusuna ise Abdurrahim Albayrak, "Metin Oktay gibi oynuyor ve bize onu hatırlatıyor" yanıtını verdi.

YORUMLAR 20
  • Hüseyin35 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence elinizi çabuk tutun yoksa Ali Koç zevk icin satın alır kulübede oturtur. Malûm Fener devreye girince hepsinin eli kolu bağlanır. Güç böyle bir şey.
    Cevapla
  • Abe 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok erken
    Cevapla
  • ???? 3 yıl önce Şikayet Et
    hani geldi geleli kac tane gol atti cop olmasa barcelona real madrid juventus bizim liglere yedirirlermi bos bos adamlar onun gibi bende penaltidan gol atarim...
    Cevapla
  • Eyüp 3 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşmada nirvana yaptın
    Cevapla
  • Hakiki... 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen futbol izlemeyi biliyor musun forvet demek sadece gol mu demek adam hain hakan şükür gibi kafa vuruşu var ayak vuruşu var topla birlikte hareketi var ve yaşı daha ne ki sen seneye gör. Bütün büyük klüplerin listesine girecek
    Cevapla
  • Türkoğlu46 3 yıl önce Şikayet Et
    Mısırlı gazeteciler hep yazdılar sözleşmedeki madde 4 ml üstü veren olursa zamelek o külübe satar diyorlar ama alan olmaz o başka 6s ye kalır gelecek sezonda bu yatar arabaların patişahında ciddiyet olmaz (( dirar belhanda slimani feguli benzai sorumsuzlar bunlar
    Cevapla
  • AliGs 3 yıl önce Şikayet Et
    O saydıkların bizi üst üste şampiyon yaptı..Gecen sene de pandemi baslamadan önce liderdik..Pandemi olmasa bence yine şampiyon olurduk..Bu sene de yine lideriz..Hemen çamur at..dersini güzel çalış..
    Cevapla
  • TONTİ 12 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam tam golcü Rahmetli Metin Oktay ı hatırlamıyorum ama onun gibi oynadığını söyledi eski amcalar işte tam golcü İnşAllah kaçmaz elimizden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle