Diagne'ye hayran kaldı: Bonservisi kesinlikle alınmalı

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın West Bromwich'e kiraladığı Mbaye Diagne, yeni takımına çabuk uyum sağladı. Özellikle Manchester United'a attığı golle gündem olan Senegalli, West Bromwich Albion'ın efsane golcülerinden Kevin Phillips'in de gözüne girmeyi başardı. Phillips, West Bromwich'in mutlaka Diagne'nin bonservisinin alınmasını gerektiğini vurguladı.

Diagne'ye hayran kaldı: Bonservisi kesinlikle alınmalı
Diagne'ye hayran kaldı: Bonservisi kesinlikle alınmalı
GİRİŞ 23.02.2021 22:25 GÜNCELLEME 23.02.2021 22:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

13 milyon Euro bedelle Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan ve kadroya katıldığı günden bu yana eleştirilerin odak noktası olan Mbaye Diagne, şu sıralar Premier Lig'de performansıyla dikkat çekiyor. Devre arasında West Bromwich Albion'a kiralanan Senegalli forvet, yeni takımına çabuk uyum sağladı.

Manchester United'a attığı golle Ada'da gündem olan, her geçen gün yükselişini sürdüren Diagne, West Bromwich Albion'ın efsane golcülerinden Kevin Phillips'in de gözüne girmeyi başardı.

'Bonservisi kesinlikle alınmalı'

Diagne'nin bu performansının WBA'yı ligde tutmaya yetmeyeceğini fakat takımı yeniden Premier Lig'e çıkarmak için etkili olacağını düşündüğünü vurgulayan Phillips, 29 yaşındaki oyuncunun bonservisinin mutlaka alınması gerektiğini belirtti, ''Diagne'nin bonservisi kesinlikle alınmalı. Takım küme düşse bile Championship'te çok faydalı bir oyuncu olacaktır. Güçlü ve kuvvetli bir forvet, üzerine oyun kurabilirsiniz. Ondan pozitif sinyaller aldım.'' ifadelerini kullandı.

Mbaye Diagne, West Bromwich formasıyla ilk golünü Manchester United'a attı.

1.4 milyon pound bedelle West Bromwich'e kiralanan Diagne'nin satın alma opsiyonunun 4-6 milyon euro arasında olduğu gelen haberler arasında. Premier Lig'de 5 maçta forma giyen Diagne, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 8
  • Ismail çıkaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyimser
    Cevapla
  • Ismail.çıkaray. 3 yıl önce Şikayet Et
    Azı olan konisi.
    Cevapla
  • Bencede 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın. Alnda kurtulak çok iyi forvet
    Cevapla
  • Recai 3 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Ligi'nde her şey e faul çalışmadığı için daha faydalı olur.Burada adam neye dokunsa faul oluyordu
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz kiymetini bilemedik cagnenin gavur biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle