Fernandes geldi Belhanda gözden düştü!

Gedson Fernandes'in transferiyle orta sahada alternatif oyuncu konumuna gerileyen Belhanda, Alanyaspor deplasmanında bir dakika bile süre alamadı.

Fernandes geldi Belhanda gözden düştü!
Fernandes geldi Belhanda gözden düştü!
GİRİŞ 23.02.2021 10:13 GÜNCELLEME 23.02.2021 11:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Faslı yıldızla yeni kontrat görüşmeleri sürse de ilk 11'de oynama şansının bir hayli azaldığı belirtiliyor. Kulübün bu nedenle kontrat pazarlığını ağırdan aldığı ve sezon sonunu beklediği bildirildi.

 

 
YORUMLAR 6
  • Durum bu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında iyi oyuncu Fransa’ya gitse of ne adammış ya bu deriz ama Türkiye ligini umursamıyorlar. Diagne ayağına gelen topu ayağından 2 metre açıp kaptıran adam İngiltere’de rakibi çalımlarla geçip ceza sahasına kaleciyle karşı karşıya kalıp şut çekiyor Galatasaray’dayken asla pas vermeyen adam asist yapıyor. Sevilla’ya sattığımız Fernando Türkiye’de Beşiktaş maçları hariç iyi oynasa bile 30-35 metrede top oynuyordu ne ileri gider ne kendi ceza sahasından top çıkarmaya koşardı. Sevilla’da affedersiniz at gibi koşuyor kendini ispatlamış yabancı oyuncu Türkiye ligini umursamıyor küçümsüyor bence ne yazık ki durum bu
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Gs'lı olarak takımda yıllardır belhandın olması benim canımı çok sıkıyor. Sneijder'i gönder bu kazmayı al oynat. Olacak iş değil. Takıma hiç faydalı değil. Olumsuz biri. Futbolu da tat vermiyor. Derhal gönderilmeli. Bir de yeni kontrat önermeyi düşünmeyin sakın!
    Cevapla
  • ÇARŞAMBL 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan Anlamak Ayrı Bir His Adam Sadece Oyunda Olması Bile Pas Trafiğini Hareketlendiriyor Alanya Maçında Oynasa Orta Saha O Kadar Sıkışmazdı Yinede Kaliteli Ve Vazgeçilmez Ve Feguli İle Beraber Tamamlayıcı
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Geldiğinden beri hiç faydasını görmedik. Akılda kalan tek hareketi yok. Bırakın gitsin. Ruhsuz , mücadele etmiyor...
    Cevapla
  • BoZkUrTcCc 3 yıl önce Şikayet Et
    belhanda kanser edecek daha durursa terimi zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle