Fatih Terim'in Kaan Ayhan ısrarı! 'Mutlaka alın'

Galatasaray yönetimi sezon başı ve devre arası anlaşmasına rağmen alamadığı Kaan Ayhan için sezon sonu yeni hamle yapacak

Fatih Terim'in Kaan Ayhan ısrarı! 'Mutlaka alın'
Fatih Terim'in Kaan Ayhan ısrarı! 'Mutlaka alın'
GİRİŞ 20.02.2021 09:58 GÜNCELLEME 21.02.2021 15:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray hem sezon başı hem devre arası Kaan Ayhan'ın transferi için yoğun çaba harcadı ancak başarılı olamadı. Yönetim son olarak ara transferde görüştüğü milli futbolcu ile her konuda anlaşmasına rağmen Sassuolo kulübünden vize çıkmadı.

Terim 'mutlaka alınsın' dedi

Galatasaray sezon başı ve devre arası anlaşmasına rağmen alamadığı Kaan için sezon sonu yeni hamle yapacak. Yönetim bu kez işi bitirmeyi hedefliyor.

Cimbom tüm bu yaşananlara rağmen Kaan'dan vazgeçmedi. Teknik direktör Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcu için yeni sezon öncesi bir daha hamle yapılacak.

Eli çok daha güçlü olacak

UEFA ile yaptığı anlaşmada "sattığın kadar al" kısıtlaması sezon sonu biteceği için transferde eli daha güçlü olacak olan yönetim, Kaan Ayhan'ı kiralık ya da bonservisiyle kadrosuna katacak. (Takvim).

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 2
  • Emre beleşoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Alo ben emre abin. Biliyorsun kaancim elimizde bi transferde çalım atma başarısı kaldı. Gel onu da elimizden alma. Dolarlar seni bekliyor ;)
    Cevapla
  • Gokhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tmm. Ali koc Telefona sarilir hemen.
    Cevapla