Galatasaray'da Feghouli sahaya indi!

Galatasaray, Süper Lig’in 25 haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-Kırmızılı takımda Sofiane Feghouli, kondisyonerler eşliğinde saha adaptasyon çalışmalarına başladı. Marcelo Saracchi’nin tedavisine devam edildi.

Galatasaray'da Feghouli sahaya indi!
Galatasaray'da Feghouli sahaya indi!
GİRİŞ 11.02.2021 18:23 GÜNCELLEME 11.02.2021 18:23

Galatasaray, Süper Lig’in 25 haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam Türkiye Kupası’nda oynanan maçta tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas drilleri ve ardından dar alan oyunları üzerinde duruldu. Ana bölümde oyunsal formda dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Feghouli sahaya indi!

Sofiane Feghouli, kondisyonerler eşliğinde saha adaptasyon çalışmalarına başladı. Marcelo Saracchi’nin tedavisine devam edildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.