Fatih Terim'den Arda Turan'ın cezasına tepki!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Alanyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Arda Turan'ın cezasına tepki!
Fatih Terim'den Arda Turan'ın cezasına tepki!
GİRİŞ 10.02.2021 20:44 GÜNCELLEME 10.02.2021 20:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, Arda Turan'ın cezasına da tepki gösterirken "Fatih Terim adı geçtiyse herhalde 'az vermeyelim, yakışmaz' diye düşündüler Arda'ya ceza verirken. Örneği olmayan bir karar ama Galatasaray forması giymesi yeterli ağır ceza alması için." ifadesini kullandı.

 

Fatih Terim'in maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Kura çekiminde en sert kurayı çektik diyebilirim. Alanyaspor iyi bir takım. İyi oynamaya çalışan ve iyi netice alan bir takım. İki tane oynamak isteyen takımın mücadelesi zevkli geçecektir. Tek maç olduğu için tehlikeli. 

İçinde Fatih Terim adı geçtiyse herhalde az vermeyelim yakışmaz diye düşündüler Arda'ya ceza verirken. Örneği olmayan bir karar ama Galatasaray forması giymesi yeterli ağır ceza alması için.

Ne ceza var, ne sevk etme var, ne herhangi bir kurumun açıklaması var. Belki de ödül verecekler ne bilelim. Birden bire takım kaptanım 2-5 arasında cezadan 2 olanı vermişler.

 

YORUMLAR 5
  • Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    az bile vermişler
    Cevapla
  • gerçekçi 3 yıl önce Şikayet Et
    ayni terim mac sonu statta kufur ettiler diye aciklama yapti. sonra yine ayni terim arda yapilan haksizlik diyor Arda'nın suçu ne küfür etmek. terim dürüst ahlakli ol ardayi prim olayi yuzunden milli takimdan kovmadin mi niye simdi bu adami savunuyorsun ? haksizlik bizdense ben bizden değilim diyebilmek lazim terim efendi
    Cevapla
  • Doctor 3 yıl önce Şikayet Et
    Marcao ya 1 kırmızıyı görmedi. 2 sarı karttan da 1 ini gösterdi utancından bitigen efendi
    Cevapla
  • Inan 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyren Erol hoca futbol sadece 90 dakika degil Fatih Terim Senol Gunes bunla 7 gun oynuyorlar futbolu.Hakemi medyayi cahil insanlari herkesi etkilemen lazim bu bir hile oyunu
    Cevapla
  • Xcx 3 yıl önce Şikayet Et
    Ardaya az bile az edepli olsun...
    Cevapla