Radamel Falcao İstanbul'a dönüyor!

Madrid'te, Real Madrid'in dünyaca ünlü fizyoterapisti Juan nezaretinde rehabilitasyon çalışmalarını sürdüren Falcao, İstanbul'a dönüyor.

Radamel Falcao İstanbul'a dönüyor!
Radamel Falcao İstanbul'a dönüyor!
GİRİŞ 01.02.2021 20:34 GÜNCELLEME 01.02.2021 21:35
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın maçlarını yayınlayan Kolombiya televizyonu Win Sport TV'nin dış haberler bölümü muhabiri Felipe Sierra'nın verdiği bilgiye göre; Radamel Falcao İsranbul'a dönüyor.

"1 HAFTA SONRA TAKIMLA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Sierra, "Falcao'nun bugün yapılan testleri oldukça iyi çıktı. Saatler içinde İstanbul'a dönecek. Bu akşam İstanbul'da olmasını bekliyoruz. Durumu gayet iyi. Başarılı bir iyileşme süreci yaşadı. 1 hafta takımdan ayrı çalışacak; sonra takıma katılacak" dedi. 

"GELECEK SEZON AYRILABİLİR "

Kolombiyalı futbolcunun sezon sonuna kadar Galatasaray'da oynayacağını belirten Sierra, "Ailesi ile birlikte Galatasaray'da olmaktan, İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu. Teklifler vardı; ama kararı sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalmak. Şu anda bir yere gitmesi mümkün gözükmüyor; ama yaz döneminde MLS'ten gelecek teklifleri değerlendirecek. Gelecek sezon için de sözleşmesi devam ediyor; ancak yaz dönemi için farklı kararlar alma eğiliminde" şeklinde konuştu.  

YORUMLAR 37
  • 7878 3 yıl önce Şikayet Et
    Seksen milyon ülkede sporcu yetistiremeyen yabancılara kulübün tabusu hariç verenler hava alanında devlet töreni gibi karşılama yapanlar ne zaman gerçeği görecek kulüpler acilen satılması gerek
    Cevapla
  • Cmd12 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye parasını elden alıp dönmek için mi
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Almayın ülkeye......
    Cevapla
  • Erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Evrakların eksik deyip geri gönderin.
    Cevapla
  • Olcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kış tatili çabuk bitmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle