Henry Onyekuru: Fatih Terim faktörü var!

Gaziantep FK maçında attığı 2 golle Galatasaray'a galibiyeti getiren Henry Onyekuru, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

Henry Onyekuru: Fatih Terim faktörü var!
Henry Onyekuru: Fatih Terim faktörü var!
GİRİŞ 29.01.2021 22:13 GÜNCELLEME 29.01.2021 22:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK'ye konuk olan Galatasaray Henry Onyekuru yıldızlaştığı maçtan 2-1 galip ayrıldı. Takımına galibiyeti getiren golleri atan Onyekuru, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Galatasaray'a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Onyekuru, zamanla daha iyi olacağını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

'Galatasaray formasını giymek çok büyük bir onur'

''Allah'a çok şükür diyorum tekrar bana Galatasaray formasını giydirdiği için. Galatasaray formasını giymek çok büyük bir onur. Taraftarın dönmem için verdiği destek, tekrar hocam ve arkadaşlarımla birlikte olmak beni çok mutlu hissettiriyor."

'Fatih Terim faktörü var!'

"Dürüst olmam gerekirse %100 değilim fiziksel olarak. Bunun yanında Fatih Terim faktörü var. Bana verdiği destek, güven büyük fark yaratıyor. Arkadaşlarımın ve teknik ekibin verdiği destekle de iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Golü attığımda tekrardan evime döndüğümü hissettim. Taraftarı sevindirip evime golle döndüğüm için çok mutlu hissettim kendimi."

YORUMLAR 2
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    iş yapar.. ama çok eksiğimiz var.
    Cevapla
  • Realistman 3 yıl önce Şikayet Et
    Eywallah
    Cevapla