Diagne'nin menajerinden flaş açıklama!

Süper Lig ekibi Galatasaray forması giyen ve İngiliz ekibi West Bromwich Albion'un transfer listesinde yer alan Mbaye Diagne ile ilgili menajerinden flaş açıklama geldi.

Diagne'nin menajerinden flaş açıklama!
Diagne'nin menajerinden flaş açıklama!
GİRİŞ 28.01.2021 19:32 GÜNCELLEME 28.01.2021 22:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sezon başında Mbaye Diagne'ye Arap kulüplerinden teklif getiren futbolcu temsilcisi Fatih İlek, Sengalli oyuncuyla Webt Brom'a transferini konuştuğunu söyledi.  

Oynama garantisi verildi

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İlek, "West Bromwich Albion, ona sürekli oynama garantisi verdi. Aslında Galatasaray'da mutlu; ama orada daha fazla süre alabileceğini düşündüğü için kabul etti. dedi.

"Diagne İngiltere'ye gidiyor"

"Diagne İngiltere'ye gidiyor. Yazışmalar yapıldı; bu iş bitti. Kiralık olarak gitti; ama zorunlu satın alma opsiyonu da var."  

"Diagne, Fatih Terim'in sistemine uymuyor"

"Galatasaray için müthiş bir transfer; çünkü bence Diagne, Fatih Terim'in sistemine uymuyor." 

"Galatasaray'ın önünü açacak bir operasyon oldu"

Ayrıca Galatasaray, 2.5 milyon Euro maaştan kurtulup, üstüne kiralama bedeli alıyor. Galatasaray'ın önünü açacak bir operasyon oldu" 

19 maç 11 gol

Öte yandan 2019 yılında Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki santrfor; bu sezon forma giydiği 19 maçta 11 gol kaydetti. Senegalli oyuncunun sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

YORUMLAR 10
  • Tyr 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim in onyekurusu var :))) bunu kim aldi..ya sarachi yi ya linnesi ya donku ya marcao ya luyindama..takim daki hicbir futbolcu icin yonetim suckanamaz..birinin pisligini 1 camia cekiyo
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    uçtu gitti 13 milyon... sistemine uymadığı için istemiştir terim .. ya güldürmeyin adamı 13 milyon kaç tl yapıo bi hesaplayın
    Cevapla
  • Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    İşine bak kuşum :)
    Cevapla
  • Tahsin Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    19 maçta 11 gol atmış adamı sen git ver. Şu adamı bir türlü hazmedemediler. Falcaoyu ağzına alan yok ama. Yazık gerçekten...
    Cevapla
  • T4670 3 yıl önce Şikayet Et
    Dört ay sonra yine gelir ((( hedef 2023 e kadar baş belası git gel ya göndermeyin takıma monte edin yada bonsetvisini verin kurtulun hiç bir takım para verip almaz
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagneden ne bekliyorsunuz.Adam 19 macta 11 gol atmiş.2.yaru da oynasaydi 30 golu bulurdu belki.Bu Gs hic işten anlamiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle