Galatasaray'a West Bromwich'ten kötü haber!

West Bromwich'in, listesinde bulunan Galatasaraylı Diagne'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği öğrenildi.

Galatasaray'a West Bromwich'ten kötü haber!
Galatasaray'a West Bromwich'ten kötü haber!
GİRİŞ 25.01.2021 22:55 GÜNCELLEME 25.01.2021 22:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich, son olarak Suudi Arabistan'da oynayan ve bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Ahmed Musa'ya talip oldu. 

Premier Lig'de küme düşme hattından üst sıralara tırmanmayı hedefleyen West Bromwich Albion, 26 Ekim'den beri kulüpsüz olan Ahmed Musa'yı transfer etmek istiyor. Musa ile bir dönem Galatasaray da ilgileniyordu.

28 yaşındaki kanat oyuncusunun Premier Lig'de yeniden oynamak istediği biliniyor. West Bromwich dışında Wolves, Fulham ve CSKA Moskova da oyuncunun peşinde olan takımlar arasında yer aldı.

DIAGNE PAHALI GELDİ

Galatasaray'dan Diagne ve Crystal Palace'tan Christian Benteke'yi listesine alan Premier Lig ekibi bu transferlerden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçti.

OKAY DA LİSTEDE

West Bromwich, ayrıca transfer dönemi kapanmadan orta sahasına milli oyuncumuz Okay Yokuşlu ve Leicester City oyuncusu Choudhury eklemelerini yapmak istiyor.

YORUMLAR 9
  • yunaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim, Mustafa Cengiz ve yönetimi Falca+Diagne ye verilen toplam 30 milyon EURO (270 MİLYON TL) nun hesabını vermeden gitmemelilerdir.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya verin gitsin. İnanın siz kazanırsınız.
    Cevapla
  • Afk 3 yıl önce Şikayet Et
    Leğen karşılığı verin bu herifi
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Gomis maasina zam istedi diye kibirlenip takimdan gonderdiler.Yerine en az 50 milyon euro harcadilar halen daha yerini dolduramadilar.Gs nin transfer isini kim yapiyorsa kesin para saymasini bilmiyordur.
    Cevapla
  • bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    ali koçu örnek alın olmayan paraya çine satın seneye bedava kiralarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle