Galatasaray transferi açıkladı! Kiralık geldi...

Galatasaray, İngiliz ekibi Brentford'dan Halil Dervişoğlu'nu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

GİRİŞ 25.01.2021 16:36 GÜNCELLEME 25.01.2021 16:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu 2020-21 sezonuna kadar bedelsiz olarak kiraladığını ve futbolcuya net 3 milyon TL transfer ücreti ödeneceğini borsaya bildirdi.

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle: "Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve Kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2020-2021 sezonu sonuna kadar bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya net 3.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir."

YORUMLAR 18
  • gedikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin Halil Dervişoğlu. İnşallah çok başarılı olursun.
    Cevapla
  • BLUEBOY 3 yıl önce Şikayet Et
    Belli bir miktar satın alma opsiyonu olmayan kiralık neye yarar..kötü oynarsa bi daha kiralamazsın iyi oynarsa zaten 10 milyon euro fiyat çekerler nasıl alcan..bunlar beceriksizlik..kerem ve sekidika varken aynı tip oyuncu gereksiz bence...
    Cevapla
  • 44Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre boş bir transfer vasatın altında bir oyuncu.Bu bölgeye illa genç kiralık bir oyuncu alacaksan git Ahmet Kutucu'yu kirala.Bir gs li olarak söylüyorum scout sıfır her transfer dönemi üç beş oyuncu etrafında dönüyor bu transfer döneminde de değişmedi onyekuru seri ve anadolu kulüplerinden bir iki oyuncu.Bir takımda hiç mi scout diye birşey olmaz hiç mi araştırmaz.
    Cevapla
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir transfer geleceğe yönelik sanırım kiralama diye geçmesinin sebebi finansal FairPlay bu sezon şansını iyi değerlendirirse süper olur değerlendiremezse sorun değil kiralık gidip gelişimini takip ederiz
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık. Çok iyi oynarsa yazın gs havasını alır. Opsiyon var mı. Yönetim sizde alavere dalavere yapın bir kulüp yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle