Galatasaray, Mohamed transferini bitirdi iddiası

Galatasaray'ın forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Mostafa Mohamed’i kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi.

Galatasaray, Mohamed transferini bitirdi iddiası
Galatasaray, Mohamed transferini bitirdi iddiası
GİRİŞ 24.01.2021 22:23 GÜNCELLEME 24.01.2021 22:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yılan hikayesine dönen Mostafa Mohamed transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Fatih Terim’in listesindeki forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Mostafa Mohamed’in kısa süre içerisinde Galatasaray'a katılacağı iddia edildi. Mısır basınından KORAON'un son dakika haberi göre Galatasaray ile Zamalek transfer görüşmelerinde sona geldi ve taraflar anlaşma sağladı.

2 milyon dolar bonservis, 1.5 yıllık kiralık sözleşme

Zamalek Kulübü'nün 48 saat içerisinde Mohamed'in yerini dolduracağını ve 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a transferine onay vereceği aktarıldı. Galatasaray'ın 1.5 yıllık kiralık olarak kadrosuna katacağı Mohamed için Zamalek'e 2 milyon dolar ödeyeceği belirtildi.

Profesyonel kariyerinde 58 maça çıkan Mohamed, rakip filelere 35 gol bırakmayı başardı. Bu sezon Mısır Premier Lig'de 2 maça çıkan genç yıldız 2 gol attı. Mısır A Milli Takım formasını 4 kez giyen fakat skor üretemeyen Mohamed'in piyasa değeri 2.5 milyon euro.

'Avrupa'ya transfer olma vaktim geldi'

Yaz transfer döneminde adı Türkiye'den Fenerbahçe ile anılan Mohamed; o zaman France Football'dan Nabil Djellit'e yaptığı açıklamada, "23 yaşındayım ve artık öne çıkıp Avrupa'ya transfer olma vaktim geldi. Mısır'dan ayrılmak istiyorum. Diğer Mısırlı oyuncular Trezeguet ve Elneny gibi ben de Türkiye'ye transfer olup, o büyük ligde gelişim sağlamak istiyorum. Benim amacım sadece işimi yapmak" ifadelerini kullanmıştı. 

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin Zamalek'e 2.5 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu fakat 3-4 milyon Euro seviyelerinde teklif beklediği aktarılan Zamalek'in reddettiği iddia edilmişti.

YORUMLAR 10
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu isimleri düzgün yazsaniza adamin adi ebu bekir. muhammet mustafa bunlar yaziyor abubakar mohammot
    Cevapla
  • 145353 3 yıl önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla
  • The imam 3 yıl önce Şikayet Et
    gel artık ikinci yari FB.BJK forvet görsun....
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    transfer şikesi yapacaklar trabzonspor gibi !!! yarın ilk uçakla cas a gidiyorum dosyalar tamam galatasarayı kapattıracağım !!!
    Cevapla
  • Bereket Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok MESUT Olursun. Taksi Göndereyimmi CAS a seni bekletmeyeliö
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu isimler böylemi yazılır nasıl bir türkçeniz var birde çok aşina olduğumuz isimler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle