Başakşehir'in G.Saray'dan istediği isim!

Başakşehir ile Galatasaray arasındaki pazarlıklar sürüyor. Gümüşdağ'ın son olarak İrfan Can Kahveci için Emre Kılınç artı 6.5 milyon Euro istediği öğrenildi.

Başakşehir'in G.Saray'dan istediği isim!
Başakşehir'in G.Saray'dan istediği isim!
GİRİŞ 23.01.2021 10:10 GÜNCELLEME 23.01.2021 11:44
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Başakşehir arasındaki İrfan Can Kahveci pazarlığı hız kesmeden devam ediyor. İki taraf da bu transferin gerçekleşmesi için ortak bir yol arayışında. Son olarak Başakşehir'in, İrfan'a karşılık Emre Kılınç'ın bonservisi artı 6.5 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar henüz bu teklife olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş yapmadı. Teknik patron Fatih Terim'in, Emre Kılınç beklentisine vereceği cevaba göre bir yol haritası izlenecek. Terim'den gelmesi muhtemel olumsuz dönüşe karşın yeni formül arayışları sürüyor. Ancak Başakşehir'in en azından bonservis ücretinde bu seviyelere gelmiş olması, Galatasaray cephesinde transferin artık mutlu sona çok yaklaştığı şeklinde yorumlanıyor. (Fanatik)

YORUMLAR 45
  • Haluk 3 yıl önce Şikayet Et
    FB bin alt yapısı onu da versinler
    Cevapla
  • Gs li erhan ce 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre kılınç oynatılırsa bir mesi gibi oynar ve deyer kazanır başaksehirin gözü sadece parada irfanın deyeri sadece 3.5 milyon dolardir vaz geçin bence
    Cevapla
  • Rasim songur 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok artık emre kılınçın sağ ayağı olmaz kahveci gümüşdağa söylesinler muslerayı da verelim isterlerse onların derdi GS yi zayıflatmak başakşehir e baksanıza fb nin alt yapısı gibi olmuş
    Cevapla
  • Gslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ne o kadar verilecek para var,nede Emre yi verecek kadar şuurumuzu kaybetik, katara versin onlarda para var.
    Cevapla
  • Tarik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence emre gelecekte irfan canı geçer.basaksehir irfan can transferini yokuşa sürüyor bu kadar para etmez. Emrre can bu donemdee.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle