Seri, Galatasaray'a dönüyor!

Fulham ile Galatasaray'ın yeni bir görüşme yaparak anlaştığı ve bu transferin birkaç gün içerisinde tamamlanmasının beklendiği belirtildi.

Seri, Galatasaray'a dönüyor!
Seri, Galatasaray'a dönüyor!
GİRİŞ 22.01.2021 11:10 GÜNCELLEME 22.01.2021 11:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı kulüpte bir flaş gelişme de orta saha transferinde yaşanıyor. Adı sezon başından beri Galatasaray'la anılan, kulübü Fulham'da kadro dışı kalan Seri, tekrar Cim Bom'a çok yakın.

İngiliz medyası, Galatasaray ve Fulham'ın yeni bir görüşme yaptığı ve Seri konusunda anlaşmaya vardığını, Fildişi Sahilli futbolcunun birkaç gün içerisinde eski takımına imza atmasının beklendiğini yazdı.

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray'da kiralık oynayan, ilk yarıyı vasat geçirmesine rağmen, pandemi dönemine kadar ikinci devredeki performansıyla beğeni toplayan Seri'yi, takımın teknik direktörü Fatih Terim, 6 numara pozisyonunda oyun kurucu olarak kullanmayı düşünüyor.

Çalışma programı bile hazır

Tecrübeli hoca böylece Taylan'ı 8 numaraya çekerek hücumda daha fazla yararlanma ve presten kurtarma şansı bulacak. İrfan Can transferi de gerçekleşirse, Terim'in ideal üçlü orta sahası Seri, Taylan ve İrfan'dan oluşacak. Kanatlarda da Onyekuru ile Feghouli gibi iki yıpratıcı ismin yer alması bekleniyor. Fatih hocanın tek sıkıntısı, Onyekuru ve Seri'nin takımlarında uzur süredir maç oynamamış olmaları. Teknik ekibin, bu iki yıldız için şimdiden bir çalışma programı hazırladığı bildirildi.

YORUMLAR 8
  • vatansever kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam olmaaazz. fernando gelirse kapimiz açık. bu olmaz. sat falcao ve cagne yi. 1 tanr forvet ve onyekuru bize yeter.
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    terim eski oyunculara kafayı takmayı ne zaman bırakacaksınız? Futbol oynamıyor adam uzun suredir ve lig için çok fiziksiz. Bize melo gibi orta saha lazım.
    Cevapla
  • Haaayyyuııır 3 yıl önce Şikayet Et
    Seri gelirse Galatasaray 6. Olur hatta 7. Bu kadar berbat bir orta saha oyuncusu olamaz futbola muhalefet için oynuyor sanki
    Cevapla
  • Erdal Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi tranfer olur tadı damağimizda kalmişti gelsinde futbol nasil oynanmaz birdaha göstersin çok heyecanlıyız.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Forvet lazım habire orta saha oyuncusu alıyoruz arkadaş bu ne
    Cevapla
  • SITKI 3 yıl önce Şikayet Et
    kimi aldıkki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle