Diagne'nin cezası belli oldu!

PFDK, Beşiktaş maçında rakibine olan sert hareketi nedeniyle Galatasaray oyuncusu Diagne'ye 2 maçtan men cezası verdi.

Diagne'nin cezası belli oldu!
Diagne'nin cezası belli oldu!
GİRİŞ 21.01.2021 17:57 GÜNCELLEME 21.01.2021 18:23
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne'ye iki maç ceza verdi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da 30 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası aldı.

PFDK'nın kararları şu şekilde:

1- GALATASARAY A.Ş. sporcusu MBAYE DIAGNE'nin, 17.01.2021 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK başkanı GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'ın, 16.01.2021 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR Süper Lig müsabakasında, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 9/3. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübünün, 16.01.2021 tarihinde oynanan İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR-GÖZTEPE A.Ş. Süper Lig müsabakasında, COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimata aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübünün, protokol listesinde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına aykırı hareket etmelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

YORUMLAR 26
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım ama bu çocuğa geldi geleli hiç ısınamadım golda atsada yine de oyununu beğenmiyorum onun yokluğunda 6 atıyoruz bence ada falcao da satılsın.
    Cevapla
  • DELİDİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalete bak fb li topçu bile isteye adama tekmeyi vuruyor bir maç ceza alıyor gs topçusu istemeden yaptığı harekete iki maç ceza işe bu iki yüzlük.
    Cevapla
  • Horona 3 yıl önce Şikayet Et
    Sert bir müdahale yok, adam topa müdahale ediyor, rakip de tekmeye kafa uzatıyor, tek maç ceza yeterli bence.
    Cevapla
  • battal öz 3 yıl önce Şikayet Et
    en az 5 maç olmalıydı ki hakan a verilen bir maç çok fazla idi olmamış ya sonrada ülkede neden iyi kaliteli futbol olmaz olamaz da zaten sadec fb yi liglerden atarsanız ülke futbolu ilerler. O kadar
    Cevapla
  • Engin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Mert Hakan diyoruz başka bir sey demiyoruz.Anlayan mesajı anlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle