Babası duyurdu! "G.Saray'la anlaştık"

İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'da forma giyen genç forvet Halil Dervişoğlu'nun babası G.Saray'la anlaştıklarını duyurdu.

Babası duyurdu! "G.Saray'la anlaştık"
Babası duyurdu! "G.Saray'la anlaştık"
GİRİŞ 21.01.2021 13:10 GÜNCELLEME 21.01.2021 13:10
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İrfan Can Kahveci, Onyekuru ve Mostafa Mohamed için girişimlerde bulunan Galatasaray'da Halil Dervişoğlu sürprizi yaşandı.

İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'da forma giyen genç forvet Halil Dervişoğlu'nun sarı kırmızılılar ile anlaştığı belirtildi.

BABASI AÇIKLADI

Halil Dervişoğlu’nun babası ve aynı zamanda menajerliğini yapan Muzaffer Dervişoğlu transfer gelişmesini HaberTS aracılığı ile duyurdu. Muzaffer Dervişoğlu, yaptığı açıklamada ”Galatasaray ile anlaşma sağlandı” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR İSTEMİŞTİ

Halil Dervişoğlu'nun adı uzun süre Trabzonspor ile anılmıştı ancak anlaşma sağlanamamıştı. Halil'in adı son olarak ise Alanyaspor'un gündemine gelmişti

HALİL'İN KARİYERİ

Halil Dervişoğlu, futbola Hollanda ekibi Sparta Rotterdam alt yapısında başladı. Hücum bölgesinde santrfor ve kanat pozisyonlarında görev alabilen 21 yaşındaki futbolcu, Ekim 2020'de Twente’den Brentford’a transfer oldu. Halil, İngiltere Championship'te 9 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Sparta Rotterdam forması ile 58 maçta 16 kez filleri havalandıran genç futbolcu, Ümit milli takımda da 11 karşılaşmada 8 kez gol sevinci yaşadı.

YORUMLAR 22
  • ?!?!?!?!?! 3 yıl önce Şikayet Et
    Oynatılırsa iyi transfer yaş iyi
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre belezoğlu na sorun bakalım onu 17 yaşında kim oynatmış ozan tufan sorun 19 yaşında milli takımda banko kim oynatmış fesatlık yok
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın bursaspor luyum fatih terim kıçıktır ama eline düşen yıldız olur çocukta topcu bu ülkede tek takım vardır gençlerin oynayamıyacağı çöp olucağı takım oda fenerdir onun için boş yapmayın
    Cevapla
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    gs maçında yediği tokat işe yaramış. kimisi de tokat sever.
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöp...
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe için söylediysen doğru dedin çöp ama Cim Bom da senin dediğin olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle