İrfan Can zirvesi! Transferin fotoğrafı

Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak istemesinin ardından ilk somut adım geldi. İki kulüp başkanı Başakşehir Stadı'nda bir araya geldi.

İrfan Can zirvesi! Transferin fotoğrafı
İrfan Can zirvesi! Transferin fotoğrafı
GİRİŞ 21.01.2021 10:17 GÜNCELLEME 21.01.2021 10:32
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in 9 Ocak’taki Gençlerbirliği maçının ardından transferini istediğini tüm Türkiye’ye duyurduğu İrfan Can Kahveci konusunda sarı kırmızılılar en ciddi adımı dün attı. Terim, milli futbolcunun yanı sıra Visca, Onyekuru ve Mohamed’in isimlerinin açıklarken “Transferde gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” yorumunu yapmıştı.

Galatasaray yönetimi de hocasının beklediği hassasiyeti dün gösterdi iki kulübün başkanı dün İrfan Can için bir araya geldi.

Fatih Terim Stadı'ndaki buluşma 1.5 saat sürdü

Sarı-kırmızılılar 25 yaşındaki futbolcu için Başakşehir Kulübü’nden transfer görüşmesi için talepte bulunurken, başkan Göksel Gümüşdağ sarı kırmızılıları Fatih Terim Stadı’nda bulunan kulüp binasına davet etti. Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, dün saat 13.00’te Başakşehir Kulübü’ne giderek başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Görüşmenin ev sahibi Gümüşdağ, Cengiz ile Albayrak’ı kapıda karşılarken İrfan Can Kahveci zirvesi tam 1.5 saat sürdü.

Ocak'ta yapılacak ödemeyi 4.5 milyon Euro'ya yükselttiler

Galatasaray, transferi olumlu sonuçlandırmak adına limitleri ve UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında farklı alternatifleri masaya sundu. Cimbom geçen sezon şampiyonlukta önemli payı bulunan ve Devler Ligi’nde de Leipzig’e karşı yaptığı hat-trick’le dikkat çeken İrfan Can için ocak ayı için sunduğu teklifi 4.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı. Bir sonraki transferinden de Başakşehir’e ciddi bir pay teklif edildi.

Zirvede karşılıklı yapıcı bir yaklaşım ortaya koyan taraflar kısa süre içerisinde bir kez daha görüşmek üzere saat 14.30’da ayrılırken sarı kırmızılıların transferi bitirmeye yakın olduğu ifade edildi.

Visca için de nabız yokladı

G.Saray Kulübü’nün 1 ve 2 numarasının katıldığı zirvede İrfan Can’ın takım arkadaşı Edin Visca’nın gündeme geldiği öğrenildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 19
  • Dolapdereli Sabri 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’ye olsa 2,5m€ irfanı verip visca’yı da ücretsiz verirler Galatasaray’a gelince 14m€ isterler
    Cevapla
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    İrfan tam Galatasaray’ın ihtiyacı olan bir oyuncu Taylan orta sahada çok yalnız kalıyor bence Taylan İrfan ikilisi hem milli takımda hem Galatasaray’a çok katkı sağlar.
    Cevapla
  • FATİH 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim yanlış yapıyor 5milyon euro yapacak türk futbolcu yok bu ligde irfanda çok ahım şahım bir futbolcu değil birde gs de parlarsa bonservisinin yarısı başakşehirde kesinlikle mantıklı bir transfer olmaz
    Cevapla
  • M.Türk. 66 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğa verilen onca paraya yazık başkan yazık. Vazgeç bu uşaktan. Tarık çamdal vakası daha geliyor sanki hayırlısı
    Cevapla
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı, İrfan Can'ı transfer ettiği zaman, şaşırmıştım, ne gördü bunda diye. Ama onu başka bir seviyeye çıkardı. ft ise elaltı vs. 10 m. euro verip aldıracak. Bu olayda asıl sorgulanacak olan Avcı ile ft arasındaki fark ve ft'nin 20 yıl önceki oyuncu yetiştiren vasfını nasıl kaybedip pahalı kadrolarla başarıya oynaması...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle