Galatasaray dev kampanyayı resmen duyurdu!

Galatasaray, "AslanGibiSponsor" hashtag'i ile kulübe bağış yaparak destek olmak isteyen taraftarları için hesap numaraları yayımladı.

Galatasaray dev kampanyayı resmen duyurdu!
Galatasaray dev kampanyayı resmen duyurdu!
GİRİŞ 20.01.2021 16:37 GÜNCELLEME 21.01.2021 10:44
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı Mustafa Cengiz konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle büyük, öyle şanlı bir taraftar grubuna sahibiz ki. Gecenin 1'i ya da 2'siydi, mesajlar üst üste gelince beni uyardılar, 'Twitter'a bak' dediler. Bir hashtag gördüm, taraftar bir topic açmış. "AslanGibiSponsor" diye. Bunun aslı, Galatasaray'a maddi destek. Müthiş duygulandım. Yorumları okudum. Genel olarak taraftarımızın kulübe, maddi duruma sahip çıkmaya çalıştığını gördüm. 'Aslan gibi sponsor' diyorlar. Çok duygulandım. Gönlüm bu hashtag'in sevinçciyle kanatlandım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu konuşmadan sonra Euro ve TL olarak IBAN numaraları yayınlanacak. SMS ile destek de olacak. İlk destek olarak ben 500 bin TL bağışlıyorum. Değerleri taraftarlarımızı, izinleri olursa sitemizde yayınlayacağız. Abdurrahim Albayrak da 500 bin TL bağışlıyor. Ağaların eli tutulmaz" dedi.
 

Cengiz "Sevgili hocamızın transfer talepleri açık. Bugün de temaslarımız ve görüşmelerimiz  oldu o doğrultuda. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir noktaya geliriz. Bizim dünyamız Galatasaray; yatmıyoruz, uyumuyoruz. 24 saatimizi veriyoruz. Hayatımızı Galatasaray'a veriyoruz" dedi.

"Gece yarısı mesajlar gelince, 'Lütfen Başkanım Twitter'a bak' dediler. Ben de girdim, hemen gündeme baktım. Taraftarlar hashtag açmış. Müthiş duygulandım... Taraftarımızın, Galatasaray'a maddi destek olmaya çalıştığını gördüm. Biz çok ciddi denetime tabiyiz. 290 milyon zarar, 6 aylık. Bunu 12 aya böldüğünüzde ortaya çıkacak zarar belli."

"Gelirlerimiz son 6 ayda yüzde 60 azaldı. Bunun üstüne, pandemiden ötürü herkeste bir çekinme başladı ve destek azaldı. Gelirlerimizdeki düşmenin yanında, kur farkı nedeniyle giderlerimiz de yüzde 60 arttı."

YORUMLAR 76
  • sariyerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuşun bakalım ötün Ali Koç gidince ne olacak o zaman göreceğim donun uzun kırmızı olduğunu İşte o zaman bittin üstü kendiniz.
    Cevapla
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan bu ruh bas bas paraları leylaya diyen değilmi..sen bas parayı sonra dilen,vah vahh beceremiyosan git beceren gelsin,git fransızlardan dilen fransız ekolü değilmisiniz yürüüüüü
    Cevapla
  • osman osman 3 yıl önce Şikayet Et
    bağışı yaptım diyelim peki benim bundan ne kazancım olucak insan cebinden para verirken karşılığında birşey alır
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüz dolar komidinin üzerinde lafını hatırladınız mı gsliler? Sizin deyiminizle şimdi siz ne oldunuz?
    Cevapla
  • EMİN 3 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlülük .önce feneri eleştir.sonra da aynısını yap.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle