Yusuf Günay'dan, Mert Hakan tepkisi!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Mert Hakan Yandaş'ın kupa maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında aldığı 1 maçlık cezaya tepki gösterdi.

Yusuf Günay'dan, Mert Hakan tepkisi!
Yusuf Günay'dan, Mert Hakan tepkisi!
GİRİŞ 19.01.2021 21:28 GÜNCELLEME 19.01.2021 21:30
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Spor'a bağlanan Yusuf Günay, "Hayret ve şaşkınlıkla karşıladığımız kararlar var. Emre Kılınç yakın zamanda aslında gri pozisyonda kırmızı kart gördü. 2 maç ceza aldı. Bugün rakip takımımızın bir futbolcusu sahada rakibine tekme atmak suretiyle ihraç edilmesine rağmen 1 maç ceza aldı. Vicdanlara sığan bir karar değil. Sahada rakibine tekme atan futbolcuya 1 maç ceza verilemez. Bu adil değil" dedi.

YERDEKİ RAKİBİNE TEKME ATMIŞTI

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Kasımpaşa maçında rakibine yerdeyken rakibine tekme atmış ve gördüğü kırmızı kart sonrası oyun dışı kalmıştı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'daki transfer çalışmalarına da değinen Günay, "Transferde her zaman aynı şeyi söyledik. Galatasaray Spor Kulübü'nün menfaatleri her şeyin üstesinde. Gündelik popülist yaklaşımlarla transfer yapmak için transfer yapmak doğru değil. Bugüne kadar FFP çerçevesinde artı transfer süreci yaşadık. Bu şekilde elimizden gelenin en iyisini yaparak kulübümüz için gereğini yapacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 40
  • Kızıl elma 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim kime vurdu lan, adamın kafasına tekme atılıyor
    Cevapla
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    soda iç iyi gelir...
    Cevapla
  • Real 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir takım bu kadarmı kollanır,ZORLU bir sezon olacak yine.
    Cevapla
  • Sivaslı58 3 yıl önce Şikayet Et
    Popolist transfer yapmıyorlarmış Falcao ne acaba
    Cevapla
  • Samet 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas trabzondan sonra gs de hep fb yi gündeme getirip prim kasıyor ula bi düşün artık yakamızdan büyük olmakta gerçi bole bise iyiki fb liyim valla sen foto geçmişi olan topcularindan bahset
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle