Bitti denilen transferde kriz çıktı!

Galatasaray’ın 1 milyon Euro kiralama ve 4 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu teklifini kabul eden Monaco son anda çark etti.

Bitti denilen transferde kriz çıktı!
Bitti denilen transferde kriz çıktı!
GİRİŞ 14.01.2021 10:29 GÜNCELLEME 14.01.2021 10:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği transferleri bitirme konusunda büyük sıkıntı yaşayan yönetimde Henry Onyekuru şoku yaşanıyor. Fransız ekibi Monaco ile hafta başında her konuda anlaşan ve bu transfere bitti gözüyle bakan Sarı-Kırmızılılar, Fransa'dan gelen haberle sarsıldı.

 

 

Galatasaray'ın Nijeryalı kanat oyuncusu için yaptığı 1 milyon Euro kiralama ve 4 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu teklifini kabul eden Fransız kulübü, bu kararından çark etti. 

TÜM PLANLAR ALT ÜST

 

 

Monaco'nun zorunlu satın alma opsiyonunu 6 milyon Euro'ya çıkardığı ve sözleşmeye sonraki satıştan yüzde 50 pay maddesi koydurmak istediği öğrenildi.

Ailesini İstanbul'a gönderen Onyekuru'ya hafta sonuna kadar imza attırmayı planlayan yönetimin tüm planları bu gelişme sonrası alt üst oldu.

Monaco ile bir kez daha pazarlık masasına oturan Sarı-Kırmızılılar yeni bir anlaşma zemini arayacak.

YORUMLAR 16
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuşulan paralara bak ya,adaletmi lan bu.O kadar garip guleba varken hayatta.Adama hem milyon Euro larla ödeme yap, onu geç ailesine özel ve güzel yerlerde malikane, çocuklarına en özel ve güzel okullar bu ne abi ya.
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    terim bol bol isim açıklıyor açıklanan topçuların fiyatları artıyor terim yönetimin kuyusunu kazıyor kürtaj yapieaah..2 gün sonra başarısız olduğunda çıkar derki dediğim topçular alınmadı :D ülkede komedi bitti diyenlere
    Cevapla
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi 1 milyon kira, 4 milyon satış dendiğinde ne beklediniz? Neden sözleşme göndermediniz? Hem bu sıkıntılar sadece GS için mi oluyor? Diğer takımlar aslan gibi transferlerini yapıyorlar.
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    abi bikti yaa gelsin artik
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Onyekuru ya 10 milyon verseler yine haktır nedenmi bu adam degilmi 21 yil sonra kadiköy de FB deviren? Heykelini dikmeleri lazim bence :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle