Galatasaray'da Falcao için kritik hafta!

Tedavisine İspanya'da devam edecek olan Radamel Falcao'dan ikinci yarıda faydalanma ihtimali oldukça düşük görünen Galatasaray, bir çıkış formülü arıyor. Galatasaray - Falcao birlikteliğinin devam edip etmeyeceği bir iki hafta içerisinde netleşecek.

Galatasaray'da Falcao için kritik hafta!
Galatasaray'da Falcao için kritik hafta!
GİRİŞ 14.01.2021 10:04 GÜNCELLEME 14.01.2021 10:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kolombiyalı yıldızın menajeriyle bir görüşme yapılacak ve hem transfer hem de sözleşme feshi konuları masaya yatırılacak. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcuyu elden çıkararak, boşa çıkacak bütçeyi yeni transferlerde kullanmanın hesapları içinde. Galatasaray, Falcao ile yola devam etmeme fikrinde. Ancak Kolombiyalı yıldızın yüksek kontratı yönetim kurulunun elini kolunu da bağlamış bulunuyor. Bilindiği üzere Radamel Falcao sakatlığı nedeniyle tedavi sürecinde. Golcü oyuncunun bir süre İspanya'da tedavi görmesi bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Söylerken bari yıldız demeyin adamı söyleye söyleye yıldız yaptınız.
    Cevapla
  • burak nasuh 3 yıl önce Şikayet Et
    boşşşş trasfer fiyasko çıktı fosssss defol git laaaa
    Cevapla
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kontratı yapan yönetime ceza kesilsin. Yönetim sınıfta kaldı. Kusura bakmasınlar. İnsan satılmayacak oyuncuyu almaz. Sözleşmeye yazılır. Sakatlık sebebi ile şu kadar maç oynamaz isen sözleşmen karşılıklı fes edilir. Ama nerdeeee. Bu sezon da yönetim yine kimseyi alamayacak. Basiretsiz bir yönetim. FB ye bakın da bir şeyler öğrenin.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    taraftar istedi gazladı boşuna ağlamayın
    Cevapla