İrfan Can Kahveci: Bırakın gideyim!

İrfan Can Kahveci, ara transfer döneminde Galatasaray'a imza atabilmek için Rus kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirdi.

İrfan Can Kahveci: Bırakın gideyim!
İrfan Can Kahveci: Bırakın gideyim!
GİRİŞ 13.01.2021 09:56 GÜNCELLEME 13.01.2021 10:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İrfan Can Kahveci transferi uzun süre daha gündemdeki yerini koruyacak gibi görünüyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı. İrfan, en yakın dostları Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan'la birlikte oynamayı çok istiyor. Öyle ki, Başakşehir'e Rus kulüplerinden cazip teklifler gelmesine karşın, milli futbolcunun bu görüşmelere katılmak istemediği ve Galatasaray'a gitmek için kulübünden kolaylık talebinde bulunduğu öne sürüldü. Başakşehir cephesi ise bonservis ücreti ödemeye hazır kulüpler varken, Galatasaray'la takasa girme fikrine sıcak yaklaşmıyor. Buna karşın isimler üzerinde görüşmeler ve pazarlıklar devam ediyor.

 

 

Fener de devreye girince...

Son olarak Başakşehir'e Diagne, Luyindama ve Babel'i öneren Sarı-Kırmızılılar, teklif paketine şu an başka takımlarda kiralık oynayan birkaç genci ve bir miktar da para eklemeye hazırlanıyor. Eğer ortak yol bulunabilirse, bu paranın sezon sonunda ödenmesi ve Finansal Fair Play bütçesinden düşülmemesi planlanıyor. Aksi takdirde Visca'yı da İrfan Can'la birlikte renklerine bağlamak isteyen Galatasaray'a, Başakşehir'in kestiği fatura 20 milyon Euro'yu buluyor ve Sarı-Kırmızılılar'ın bu şartlarda transferi bitirme ihtimali bulunmuyor. Özellikle Fenerbahçe'nin de her iki yıldız için son anda devreye girmesi, pazarlıkları iyiden iyiye kızıştıracak gibi görünüyor. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 20
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce cikip aciklama yapmadigi icin medya hep Fenerbahcenin son anda devreye girdigini iddia ediyor. Bence aslinda tam tersi. Son anda araya giren hep GS
    Cevapla
  • abdulsamet 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle bırakın gideyim yok. sözleşme var şartlar, koşullar var.bu paraları kimse ödeyemez başakşehirde devam ederler. amaç fiyat yükseltmek bu menejer oyunları.
    Cevapla
  • Alamazlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir doğal olarak ikisini almak isteyene 20 milyon ister parası olan alsın, bu ekonomik durumda ikisi de alamaz
    Cevapla
  • Terzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Medya organizasyonu
    Cevapla
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Irfan gs yakışır bir oyuncu hemen alınmalı, yönetim istifa etsin,paralı başkanlığı gelsin bedava başkanlığı bende yaparım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle