Galatasaray'ı üzen Sörloth açıklaması!

Sezon başında Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan ve adı devre arası transfer dönemi için Galatasaray ile anılan Alexander Sörloth için Almanya'dan açıklamalar geldi.

Galatasaray'ı üzen Sörloth açıklaması!
Galatasaray'ı üzen Sörloth açıklaması!
GİRİŞ 12.01.2021 11:50 GÜNCELLEME 12.01.2021 11:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyük umutlarla Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, sezonun ilk yarısında bekleneni karşılayamazken Leipzig adına Bundesliga'daki ilk golünü 14. maçında attı.

Leipzig, Dortmund'a 3-1 kaybetse de 90. dakikada golünü atan Sörloth, suskunluğunu bozmuş oldu.

Almanya'da performansı ile zaman zaman tartışılan Norveçli golcünün devre arasında takımdan ayrılacağı, hatta Galatasaray'ın da kendisiyle ilgilendiği iddia ediliyordu.

Sörloth hakkında ayrılık iddiaları gelirken Leipzig'in teknik direktörü Julian Nagelsmann, golcü futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Julian Nagelsmann, ''Sörloth'un ilk golünü atması çok önemliydi. Bu ona özgüven getirecek. Geçen sezon çok iyi bir sezon geçirdi. Burada daha yeni ve sisteme alışması uzun sürdü. Forvet için gol atmak çok önemlidir. Attıkça devamı gelir. Bu gol ile ilk adımlar atıldı. Belki de ileride atacağı bir sürü golün habercisiydi. Umarım gelecekte de kendisinden beklediğimiz performansı gösterir.'' sözlerini kullandı.

Bundesliga'da 557 dakikada sahada kalan Sörloth, sadece 1 gol kaydedebildi. Sörloth, Leipzig'deki ilk golünü ise Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'e karşı atmıştı.

Galatasaray'ın hedefleri değişti

Norveçli futbolcuyu Galatasaray, devre arasında kiralık olarak kadrosuna katmak istiyordu. Ancak gelen bu açıklama Sarı Kırmızılı takımın hedeflerinin değişmesine neden oldu. 

Ahmet Ağaoğlu: Türkiye'ye dönerse ilk hak Trabzonspor'un

Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de forma giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öğrenilen Alexander Sörloth ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un Türkiye'ye dönmesi halinde ilk hakkın Trabzonspor Kulübünde olduğunu söylemişti.

YORUMLAR 2
  • Abdullah cerrah 3 yıl önce Şikayet Et
    suan gs nin 900 bin eurodan birkurus harcayacak parası yok ffp kuralı
    Cevapla
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Alooo GS yönetimi, transfer sezonu başladı. Sizin haberiniz yok galiba. Ya insan utanır yaaa.Hem sevgili F.Terimden, hem de GS taraftarından. Siz nasıl GS lısınız. Yanlış transferler ile GS dünyanın zararına uğrattınız. 2-3 tane genç alın da GS transfer yaptı olsun
    Cevapla