Terim onu çok istiyor! Bonservisi belli oldu

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in de transfer listelerinde olduğunu belirttiği Mostafa Mohamed için İspanyol ekibi Almeria teklifini iletirken Zamalek'in istediği bonservis bedeli de belli oldu.

Terim onu çok istiyor! Bonservisi belli oldu
Terim onu çok istiyor! Bonservisi belli oldu
GİRİŞ 10.01.2021 12:05 GÜNCELLEME 10.01.2021 12:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ikinci yarıya hücum hattına bir takviye yaparak girmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 6-0 kazanılan Gençlerbirliği maçından sonra Mostafa Mohamed ile ilgilendiklerini belirtmişti. Sezon başında ismi Fenerbahçe ile de anılan Zamalek'ten Mostafa Mohamed için şimdi ise Fransız ekibi Saint-Etienne ve İspanyol ekiplerinden Almeria da devrede. 

 

 

Foot Sur7'in Zamalek TV'ye dayandırdığı habere göre Galatasaray'ın transfer adına Almeria ile rekabet halinde olduğu belirtiliyor. İspanya İkinci Ligi ekiplerinden Almeria'nın 1.5 milyon Euro'luk bir kiralama teklifi sunduğu aktarılırken bunun sezon sonunda da bir satın alma opsiyonu içerebileceği belirtiliyor. 

Almeria ile Zamalek arasında sezon sonunda 5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu dahil edilmesi planlanıyor. Zamalek'in oyuncu için talep ettiği bonservis ücreti 5 milyon Euro olarak gösterilirken Saint-Etienne ve Galatasaray'ın da bu bonservis ücreti ile Zamalek ile anlaşabilecekleri aktarılmakta. 

 

 

Türkiye'de oynamak istiyor

Yaz transfer döneminde adı Türkiye'den Fenerbahçe ile anılan Mohamed; o zaman France Football'dan Nabil Djellit'e yaptığı açıklamada, "23 yaşındayım ve artık öne çıkıp Avrupa'ya transfer olma vaktim geldi. Mısır'dan ayrılmak istiyorum. Diğer Mısırlı oyuncular Trezeguet ve Elneny gibi ben de Türkiye'ye transfer olup, o büyük ligde gelişim sağlamak istiyorum. Benim amacım sadece işimi yapmak" ifadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 7
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim uyuyor transferler bir an önce yapılmalı, takima adepte olmalı
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kop da gel aslanım, müslüman takım burası
    Cevapla
  • Entelabi 3 yıl önce Şikayet Et
    fener kimi istediyse gs baliklama atliyor yazik..
    Cevapla
  • Xxxxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon la müptezel:)
    Cevapla
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu alacağınıza diagne kalsın daha iyi, boşuna para verilmesin.
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun yerine daha kaliteli golcü alınabilir, gs için yeterli bir oyuncu değıl
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle