Galatasaray'ın Onyekuru transferinde flaş gelişme!

Sarı-Kırmızılılar, 1 milyon Euro kiralama artı sezon sonunda 3 milyon Euro'luk bonservis teklifi yaparken, Fransızlar 6 milyon Euro'ya kadar düştü. Son pürüzlerin çok kısa sürede giderilmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın Onyekuru transferinde flaş gelişme!
Galatasaray'ın Onyekuru transferinde flaş gelişme!
GİRİŞ 07.01.2021 18:40 GÜNCELLEME 07.01.2021 18:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aslan üçüncü kez Onyekuru'ya kavuşmaya hazır. Sarı-Kırmızılı kulüp, Nijeryalı yıldızın transferi konusunda Monaco ile tüm pürüzleri gidermek üzere. Son olarak Galatasaray'ın 1 milyon Euro yarım devrelik kiralama ücreti ve sezon sonunda 3 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesiyle Monaco'nun kapısını çaldığı öğrenildi. Fransızlar da bonservis talebini 6 milyon Euro'ya kadar düşürerek, süreci hızlandırmaya çalıştı. Galatasaray ve Onyekuru'ya yakın kaynaklar, son pürüzlerin de çok kısa süre içerisinde giderileceği ve Onyekuru'nun İstanbul'a gelerek resmi sözleşme imzalayacağını dile getiriyor.

Teknik ekiple görüştü

Bu arada Onyekuru'nun, eski hocası Fatih Terim'le de mesajlaştığı ve Galatasaray formasını yeniden giymek için sabırsızlandığını yazdığı öğrenildi. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri D'avila, her konuda anlaşmaya vardığı Galatasaray'ın isteği üzerine Monaco ile bir görüşme daha gerçekleştirip, bonservis ücreti konusunda uzlaşma sağlamaya çalışacak.

YORUMLAR 5
  • memet 3 yıl önce Şikayet Et
    kESİN DEGİLMİ YAV
    Cevapla
  • m.emin 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray hızlı çıkamıyor sıkıntı yaşıyor onyekuru kesin çözüm misal fb 1 gs 3 maçında yaptıkları
    Cevapla
  • Gereksiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek kuruş vermeyin nasılsa kurtulmak istiyorlar bizden başka talibi de yok Falcao’yu teklif edelim Tek kuruş bile vermeyelim maaşından kurtulmak için zaten bırakacaklar oynatmadıkları adamı tutarak zarar etmek istemezler
    Cevapla
  • İ.Y 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir yorum olmuş. Gs da iyi oynayan bir oyuncu.
    Cevapla
  • AhmeT 3 yıl önce Şikayet Et
    Gel artık plav üstü kuru
    Cevapla