Galatasaray, Furkan Bayır'ın peşinde!

TFF 1'inci Lig'de son olarak Adana Demirspor deplasmanından 3-0 mağlup ayrılıp devreyi alt sıralarda kapatan Menemenspor'un iki genç futbolcusu Furkan Bayır ve Yusuf Talum'a Süper Lig'de dev talipler çıktı.

Galatasaray, Furkan Bayır'ın peşinde!
Galatasaray, Furkan Bayır'ın peşinde!
GİRİŞ 06.01.2021 11:49 GÜNCELLEME 06.01.2021 11:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF 1'inci Lig'de son olarak Adana Demirspor deplasmanından 3-0 mağlup ayrılıp devreyi alt sıralarda kapatan Menemenspor'un iki genç futbolcusu Furkan Bayır ve Yusuf Talum'a Süper Lig'de dev talipler çıktı. Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişip vitrine çıkardığı Furkan Bayır için Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edildi.

 

 

Galatasaraylı kurmayların bu sezon 15 lig maçına çıkan 20 yaşındaki stoperi izlediği ve teknik ekibe olumlu rapor verdiği ifade edildi.

Göztepe'den kiralanan sağ bek Yusuf Talum'u da Beşiktaş'ın takip ettiği vurgulandı. Siyah-beyazlıların 19 yaşındaki Yusuf için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e teklif götüreceği ileri sürüldü.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim hala uyuyor,takım çok yavaş oynuyor, transferleri bir an önce bitirilmeli, ruhsuz oyuncularin tümü gönderilmeli
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya 2. lig futbolcusu istemiyoruz yönetim bu işi yapmıyorsa çeksin gitsin rezil ettiniz gs yi
    Cevapla
  • alfa 3 yıl önce Şikayet Et
    1. si bu adamlar 2. değil 1. lig de oynuyo 2. si furkan bayır milli takıma çağırıldı 3.sü furkan şans eseri ya da torpille a takıma çıkan bi oyuncu değil tam tersine yetenekli olduğu için oynayan bi futbolcu 4.sü diyelim ki 2. ligde oynuyo olsun 2. ligde oynuyo diye gs de oynayamaz mı gs deki diğer oyuncular alt liglerde oynamayıp direk futbola süper ligden mi başladılar
    Cevapla
  • Salih Tuğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi düşünen kafalar yüzünden Zeki Çelik, Çağlar Söğüncü, Merih Demiral, Cengiz Ünder gibi oyucular Türkiye'de değil Avrupa'da başarılı oluyorlar.
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    FB Mesut’u alsın siz de kümeye oynayan takımların oyuncularını alın
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok başarılılarımış takımları son şuradaki takımlardan alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle